Arayıp bulamadığımız oyunlar

Benim Sega kasetli oyun konsolunda ninjali bir oyun vardi ismi aklima gelmiyor. Hatirladigim kadari ile denizde kaykay ile ilerliyordum. Onume bolum sonu canavari cikti. Bende ona havada ziplayarak kaykay ile vuruyordum. Maalesef orada takilmistim.

Bundan yaklaşık 15 yıl kadar önce arkadaş bir oyun DVD'si almıştı. O DVD'nin içinde sadece aksiyon olunları vardı. Örneği Counter-Strike 1.5, 1.6, Source, Zero ve bunların yanında çatışmalı ilerlemeli oyunlarda vardı 2-3 tane ama o oyunları bulamadım. Oyunlarda genelde dağlık ve konteyerlı olan haritaları vardı. Var mı tahmini olan?

Bence herkesin aradığı ama bir türlü bulamadığı bir oyun vardır bu konunun altında cevaplandırabiliriz.
Benim aradığım oyun çok önceden oynamıştım oyunda hatırladığım kadarıyla etraf siyahtı, ev yapma oyunu gibiydi mesela yere disko zemini koyunca insanlar gelip dans ediyordu onun üstünde hatırladıklarım bu kadar varsa bilen beni aydınlatabilir 😁.

Bir oyun var biliyorum ama tarif edemiyorum. Eskiden Facebook üzerinden oynanıyor Online'dı. Çok iyi grafikler yoktu. Ama çok eğlenceli gibiydi hiçbir akrabam bana oynatmadı çocukken nasıl içimde kaldıysa hala oynama hevesim devam ediyor keşke biri bulsa bana söylese.

Hocam şöyle oyun mario ya benziyordu karakter tilkiydi Z8Games oyunlarından olabilir pek emin değilim her bölüm sonu para kazanıp ev yat tarzı şeyler alıp geliştiriyorduk oynamayalı bayağı oldu bulursanız çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı