Seyip Picopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 YouTube arayüzüm televizyon oldu. Yardım edin. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-15 190221.png 1,6 MB · Görüntüleme: 109
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.374 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 Aynı problemi yaşıyorum bende, konu açtım ancak maalesef çözüm yok, bu problem YouTube ile alakalı sanırım, ama ben alıştım.
Aynı problemi yaşıyorum bende, konu açtım ancak maalesef çözüm yok, bu problem YouTube ile alakalı sanırım, ama ben alıştım.
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Yer LTFM 15 Haziran 2024 #3 Seyip dedi: YouTube arayüzüm televizyon oldu. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu YouTube'nin yeni arayüzü herhalde. Bir yerde görmüştüm.
Seyip dedi: YouTube arayüzüm televizyon oldu. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu YouTube'nin yeni arayüzü herhalde. Bir yerde görmüştüm.
Seyip Picopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 QTV dedi: Aynı problemi yaşıyorum bende, konu açtım ancak maalesef çözüm yok, bu problem YouTube ile alakalı sanırım, ama ben alıştım. Genişletmek için tıkla... Youtube Teama Yazıcam Bugün Eğer Başarırsam Buraya Attıcam Wayx dedi: Hocam bu YouTube'nin yeni arayüzü herhalde. Bir yerde görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Reis Youtube Sorun Var
QTV dedi: Aynı problemi yaşıyorum bende, konu açtım ancak maalesef çözüm yok, bu problem YouTube ile alakalı sanırım, ama ben alıştım. Genişletmek için tıkla... Youtube Teama Yazıcam Bugün Eğer Başarırsam Buraya Attıcam Wayx dedi: Hocam bu YouTube'nin yeni arayüzü herhalde. Bir yerde görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Reis Youtube Sorun Var
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 186 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 Seyip dedi: YouTube Teama yazacağım bugün Eğer Başarırsam Buraya Attıcam Reis YouTube Sorun Var Genişletmek için tıkla... Bu YouTube'un yeni teması premium üyeliğiniz varsa test etme yeri de eklediler.
Seyip dedi: YouTube Teama yazacağım bugün Eğer Başarırsam Buraya Attıcam Reis YouTube Sorun Var Genişletmek için tıkla... Bu YouTube'un yeni teması premium üyeliğiniz varsa test etme yeri de eklediler.
Seyip Picopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 NeverMinds dedi: Bu YouTube'un yeni teması premium üyeliğiniz varsa test etme yeri de eklediler. Genişletmek için tıkla... Bu Yotubenin Yeni Arayüzümü Aynı Zamanda premium yok Bende
NeverMinds dedi: Bu YouTube'un yeni teması premium üyeliğiniz varsa test etme yeri de eklediler. Genişletmek için tıkla... Bu Yotubenin Yeni Arayüzümü Aynı Zamanda premium yok Bende
Dark Creative Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #7 Seyip dedi: Bu Yotubenin Yeni Arayüzümü Aynı Zamanda premium yok Bende Genişletmek için tıkla... Youtube'nin yeni arayüzü bu bazı kişilerde böyle deniyorlar bazı kişilerde
Seyip dedi: Bu Yotubenin Yeni Arayüzümü Aynı Zamanda premium yok Bende Genişletmek için tıkla... Youtube'nin yeni arayüzü bu bazı kişilerde böyle deniyorlar bazı kişilerde
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 186 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #8 Seyip dedi: Bu YouTube'nin Yeni Arayüzümü Aynı Zamanda premium yok Bende Genişletmek için tıkla... Evet yeni arayüzü böyle. Bazı kişilerde deneme yapıyorlar. Seçilmeyen kişilerde Premium'daki test sayfasından böyle girebiliyor.
Seyip dedi: Bu YouTube'nin Yeni Arayüzümü Aynı Zamanda premium yok Bende Genişletmek için tıkla... Evet yeni arayüzü böyle. Bazı kişilerde deneme yapıyorlar. Seçilmeyen kişilerde Premium'daki test sayfasından böyle girebiliyor.
Seyip Picopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #9 NeverMinds dedi: Evet yeni arayüzü böyle. Bazı kişilerde deneme yapıyorlar. Seçilmeyen kişilerde Premium'daki test sayfasından böyle girebiliyor. Eki Görüntüle 2224036 Genişletmek için tıkla... ben youtube supportla konuştum düzelti
NeverMinds dedi: Evet yeni arayüzü böyle. Bazı kişilerde deneme yapıyorlar. Seçilmeyen kişilerde Premium'daki test sayfasından böyle girebiliyor. Eki Görüntüle 2224036 Genişletmek için tıkla... ben youtube supportla konuştum düzelti
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 186 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #10 Seyip dedi: Ben YouTube Support'la konuştum düzelti Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle geçici bir çözüm olacak. Yeni tasarımı bu aralar deniyorlar vazgeçmezlerse herkesi buna geçirecekler. Kaçınılmaz olanı geciktirmişsin. Tabii iki seçenek sunmazlarsa isteyen eskiyi isteyen yeniyi kullansın şeklinde.
Seyip dedi: Ben YouTube Support'la konuştum düzelti Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle geçici bir çözüm olacak. Yeni tasarımı bu aralar deniyorlar vazgeçmezlerse herkesi buna geçirecekler. Kaçınılmaz olanı geciktirmişsin. Tabii iki seçenek sunmazlarsa isteyen eskiyi isteyen yeniyi kullansın şeklinde.