Osmanyağcı61
Centipat
Daha fazla
Yaklaşık 4 gün önce FPS'im 75e kitliyken her 3-5 saniyede bir 72ye düşüp 75e geri çıkmaya başladı. Oyun oynarken bu aşırı rahatsız ediyor. Yaklaşık 2 hafta önce PSU değiştirmiştim. İşlemci fanını takması içinde bilgisayarcıya götürmüştüm o da hem takıp hem de tozunu alıp temizleyip vermişti. 2 haftadır bir şey yokken 4 gün önce olması bunlarla alakası yoktur diye düşünüyorum.
Ekran kartım: Intel Arc 750.
İşlemcim: i5 13400F.
RAM: 16 GB DDR4.
Ekran kartı ve işlemci 70 dereceyi geçmiyor. İşlemciye benchmark yaptım ve 15k alması gereken puanı aldı. Artık ne yapmam lazım? Ekran kartıyla alakalı olabilir mi? Eğer ekran kartıyla alakası ise değiştireceğim. Problem CS2'de ve RDR2'de oluyor. GTA'da bir şey yok şu anda. Çok bir şey oynamıyorum zaten. Teşekkürler, iyi sosyaller.
Ekran kartım: Intel Arc 750.
İşlemcim: i5 13400F.
RAM: 16 GB DDR4.
Ekran kartı ve işlemci 70 dereceyi geçmiyor. İşlemciye benchmark yaptım ve 15k alması gereken puanı aldı. Artık ne yapmam lazım? Ekran kartıyla alakalı olabilir mi? Eğer ekran kartıyla alakası ise değiştireceğim. Problem CS2'de ve RDR2'de oluyor. GTA'da bir şey yok şu anda. Çok bir şey oynamıyorum zaten. Teşekkürler, iyi sosyaller.