Çözüldü ARC 750 sistemde GTA 5 siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

iamtheemre

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3200 hz ram
Ekran kartı
Arc 750
İşlemci
i3 12400f
GTA 5 de menyo mod menusu kurdum artı LSPDFR var menyodan araç çıkarıp sürerken çarpıp öldüm fakat hastane ekranı gelmeden siyah yükleme ekranı geliyor yardım eder misiniz?

Çözüm
GTA 5 de menyo mod menusu kurdum artı LSPDFR var menyodan araç çıkarıp sürerken çarpıp öldüm fakat hastane ekranı gelmeden siyah yükleme ekranı geliyor yardım eder misiniz?

Oyun dosyalarını doğrula bu komutlar ile:
  • Steam: Kütüphane > GTA V > Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula
  • Epic Games: Kütüphane > GTA V > Üç nokta > Doğrula Eğer crack kullanıyosan söyle yardımcı oluruz.

• Steam: Kütüphane > GTA V > Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula
  • Epic Games: Kütüphane > GTA V > Üç nokta > Doğrula Eğer crack kullanıyosan söyle yardımcı oluruz.

Çözüm
  • Steam: Kütüphane > GTA V > özellikler > yerel dosyalar > dosyaların bütünlüğünü doğrula.
  • Epic Games: Kütüphane > GTA V > üç nokta > doğrula eğer crack kullanıyosan söyle yardımcı oluruz.

Evet bu mantıklı. Ayrıca DPC oynuyorsan da olabilir ben oynarken de oluyordu. Veya modların eski sürümünü kurduysan da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun daha var lspfr karakterimle ölüyorum geri franklin olarak doğuyorum ve nebyo da çalışmıyor

Oyunda LSPDFR karakterin öldüğünde hikaye modu karakterine geçebilir. LSPDFR'yi yeniden başlatmak için Force Duty komutunu kullan.

Force Duty'yi yeniden başlatman için de Oyuna geri döndüğünde klavyeden F4 tuşuna bas ve ForceDuty yazarak Enter'a bas

Bir sorun daha var lspfr karakterimle ölüyorum geri franklin olarak doğuyorum ve nebyo da çalışmıyor.

Bilmiyorum ilk defa karşıma geldi. Reload plugin dersen pluginleri yeniler, tekrardan karakterin gelir. Fakat tekrardan karakola gitmen lazım. Onunda kodu var yanlış hatırlamıyorsam gotopd olabilir.

Oyunda LSPDFR karakterin öldüğünde hikaye modu karakterine geçebilir. LSPDFR'yi yeniden başlatmak için Force duty komutunu kullan.

Force Duty'yi yeniden başlatman için de oyuna geri döndüğünde klavyeden F4 tuşuna bas ve forceduty yazarak Enter'a bas.

Evet bir de öyle bir kod vardı unutmuşum onu.

Bilmiyorum ilk defa karşıma geldi. Reload plugin dersen pluginleri yeniler, tekrardan karakterin gelir. Fakat tekrardan karakola gitmen lazım. Onunda kodu var yanlış hatırlamıyorsam gotopd olabilir.

Evet bir de öyle bir kod vardı unutmuşum onu.

Adamsın.

Oyunda LSPDFR karakterin öldüğünde hikaye modu karakterine geçebilir. LSPDFR'yi yeniden başlatmak için Force duty komutunu kullan.

Force Duty'yi yeniden başlatman için de oyuna geri döndüğünde klavyeden F4 tuşuna bas ve forceduty yazarak Enter'a bas.

Adamsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı