Arc A750 performans düşmeleri

Reiyzz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1 sene önce Intel Arc A750 ekran kartını aldım aldığımı günden beri sorunlarım bitmedi bilinmeyen oyunlarda FPS düşüklüğü mü dersiniz bilinen oyunlarda saçma sapan drop yememi mi dersiniz gerçekten pişmanım. Geçen sene daha fazla bütçe çıkamadığım için 8 GB VRAM'li tek ekran kartı Arc 750 idi diğer özellikleri falan 3060 ile kapışıyordu ben de iyi sandım ama sürücü konusunda ne kadar berbat olunabiliyorsa o kadar berbat bir ekran kartı. Boşta 40-45W güç tüketiyor sıcaklık değerleri çok yüksek her şeye okeyledim ama son gelen sürücü güncellemesiyle birlikte CS 2 de siyah ekran vermeye başladı saçma sapan donmaya başladı oyun ilk aldığım ekran kartının bana böyle şeyler yaşatması moralimi çok ama çok bozdu. Bu arada işlemci olarak Ryzen 5 5500 kullanıyorum bu işlemciye RTX bir ekran kartı darboğaz yapmadan ne olabilir? Bu arada birçok sorun yaşadım oyunlarda dilerseniz anlatabilirim hiçbirine çözüm bulamadım o kadar araştırmama rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında her yeni sürücü çıktığında kurmak zorunda değilsiniz. Eski sürücüyü bulup sorunsuz devam etmeniz mümkün geçici olarak.

Darboğaz yapmayacak ekran kartı derken RX9060xt ve rtx 5060 alınabilir. İşlemci gücü yetecek kadar son performansını verir çok güçlü ekran kartları değil sonuçta.

Nvidiacı olarak ben son zamanlarda Amd kart almaya çok hevesliyim. İyi işler çıkarıyorlar fiyat performans anlamında.

CS 2 broken bir oyun ekran kartıyla alakası yok ayrıca termal macun bakımı yaparsanız Kart gayet normal derecelerde çalışıyor bende kullanıyorum abartıyorsunuz.

teşekkürler

CS 2 broken bir oyun ekran kartıyla alakası yok ayrıca termal macun bakımı yaparsanız Kart gayet normal derecelerde çalışıyor bende kullanıyorum abartıyorsunuz.
keşke sadece cs2 olsa hocam abarttığım da yok ayrıca ne deneyimlediysem onu yazdım.

Teşekkürler.

Keşke sadece CS2 olsa hocam abarttığım da yok ayrıca ne deneyimlediysem onu yazdım.

Aynı ekran kartını kullanıyorum değiştirmek için para biriktiriyorum aldığım günden beri nefretim kalktı ne akıcılığı var ne sabit FPS'i var driverları güncellemeleri berbat asla alıncak bir ekran kartı değil 5500 ile kullanıyorum deli ediyor beni.

Ya 2 yıldır Arc 750 kullanıyorum sıcaklıktır FPS'dir sorun çekmedim siz stabiliteden şikayet ediyorsunuz ilk aldımda i3 12100F kullanıyordum darboğaz vardı bende sizin gibi şikayetçiydim ardında i5 13400F'e geçtim tüm sorunlarım çözüldü CS 200 üstü RDR 120 FPS'lerde (optimize 120 Ultra 85 falan) GTA 5 130 140.
Ya ben çok beğeniyorum kartı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…