Arc A750 sisteme yükseltme önerisi

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, bilgisayarımdan memnunum ancak şu an elimde bir miktar bütçem var. Sizce neleri değiştirmeliyim?

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bilgisayar özelliklerim;

Ekran kartı: Intel Arc A750.
İşlemci: Ryzen 5 5600G (stok fan)
Anakart: ASUS B550M-K
RAM: 16 GB.
SSD: MLD M300 500 GB M.2 (şu anlık yeterli derecede)

Monitör: MSI Pro MP251 (eskiden iş yaptığımdan dolayı bu monitörü tercih ettim)
Mouse: SteelSeries Prime.
Klavye: Logitech G213 (yedek bir klavye alabilirim, öneriniz varsa mutlaka yazabilirsiniz)
Kulaklık: Rampage Rogue 7.1 (kulaklığı kullanım sürem 3. senem oldu, %100 değiştirmem gereken parça)

Son düzenleyen: Moderatör:
@technope Şuan 4K diyebilirim ama tavsiyeye bağlı arttırma şansım vardır hocam. Çevre birimi ise 3-4 bin harcarım, daha fazlasına pek vermeyi düşünmüyorum. Donanımda ise bütçe arttırırım veya yeni alacağım ürünü almadan üstündeki satıp daha fazla para ekler öyle alabilirim.

En başta değiştireceğim ürün kulaklık olucaktır, bunuda unutmayalım hocam. İkinci elde alabilirim, benim için ikinci elde farketmez alabilirim.

@technope Şuan 4K diyebilirim ama tavsiyeye bağlı arttırma şansım vardır hocam. Çevre birimi ise 3-4 bin harcarım, daha fazlasına pek vermeyi düşünmüyorum. Donanımda ise bütçe arttırırım veya yeni alacağım ürünü almadan üstündeki satıp daha fazla para ekler öyle alabilirim.

En başta değiştireceğim ürün kulaklık olucaktır, bunuda unutmayalım hocam. İkinci elde alabilirim, benim için ikinci elde farketmez alabilirim.
Kasada bütçeyi harcamaya değecek bir değişime gerek yok gibi bence.

Onun dışında kulaklık f/p olarak 1100 tl civarına Havit h2002p, 1800 tl civarına ise Razer Blackshark V2 bakılabilir.

Monitörde ise 4 bin tl civarına 180hz 1ms monitör seçenekleri bolca var.

Kasada bütçeyi harcamaya değecek bir değişime gerek yok gibi bence.

Onun dışında kulaklık f/p olarak 1100 tl civarına Havit h2002p, 1800 tl civarına ise Razer Blackshark V2 bakılabilir.

Monitörde ise 4 bin tl civarına 180hz 1ms monitör seçenekleri bolca var.
Blackshark v2 anakartla uyumsuz diyorlar hocam, İtopya'da sadece yeşili indirimde sizce renk farkına değer mi fazla vermeye?

İkinci elde az kullanılmış veya sıfır Logitech, Hyperx, Steelseries kulaklıklar var. Size zahmet birde klavye önerisinde bulunursanız sevinirim.

Blackshark v2 anakartla uyumsuz diyorlar hocam, İtopya'da sadece yeşili indirimde sizce renk farkına değer mi fazla vermeye?

İkinci elde az kullanılmış veya sıfır Logitech, Hyperx, Steelseries kulaklıklar var. Size zahmet birde klavye önerisinde bulunursanız sevinirim.
Renk tercihi size kalmış. Forumdaki ürün incelemelerinde detaylı bilgi edinebilirsiniz hem kulaklık hem de klavye için. Klavye bilgim pek yok.

Renk tercihi size kalmış. Forumdaki ürün incelemelerinde detaylı bilgi edinebilirsiniz hem kulaklık hem de klavye için. Klavye bilgim pek yok.
Hyperx Cloud 2 core wireless alınır mı hocam? Sıfır, açılmamış kapalı kutu fiyatı bence uygunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı