Çözüldü Arc A750 tak çalıştır olarak kullanılıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yunussemree0

Hectopat
Daha fazla  
Merhalar. Arc A750 sipariş verdim lakin gelince tak çakıştır mı yapacağım yoksa herhangi bir ayar yapmam lazım mı? Yüklemedir, güncellemedir vb. ayar ister mi? Benim bilgim yok pek bilgisi olan varsa sevinirim.

Çözüm
Merhalar. Arc A750 sipariş verdim lakin gelince tak çakıştır mı yapacağım yoksa herhangi bir ayar yapmam lazım mı? Yüklemedir, güncellemedir vb. ayar ister mi? Benim bilgim yok pek bilgisi olan varsa sevinirim.

Ekran kartınızı sisteminize taktıktan sonra DDU ile varsa eski GPU'nuza ait sürücüleri silin. Ardından Intel ARC750 sürücülerini indirin ve kurun.

Ekran kartınızı sisteminize taktıktan sonra DDU ile varsa eski GPU'nuza ait sürücüleri silin. Ardından Intel ARC750 sürücülerini indirin ve kurun.

Hocam merhaba, aynı karta şimdi furmark yapıyorum test çalışırken sorun yok, test bitince kısa süre ekran siyah olup geri geliyor driverını yeni kurdum neden olabilir?

@Rona

Benim soruma yanıt vermeyecek misin hocam?

Öncelikle gözümden kaçmış tekrardan etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Hocam onu bilemiyorum. Kartlar genelde yüksek sıcaklıklardan dolayı kendini kapatır. Eğer sıcaklık değerlerinde bir anormallik yoksa yazılımsal bir problem olabilir. Belki sürücü çöküyordur.

Öncelikle merhaba Ben de aynı kartı almayı düşünüyorum Size soracağım bazı sorular var eğer Discord'nuz varsa konuşabilir miyiz? Discord- vadels Bakarsanız çok sevinirim.
A750 şu an çok pahalı. Hazır sistem olarak almıyorsan A750 yerine Rx6600 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı