Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 28 Şubat 2025 #1 Sistemi yeni toplanmıştı, Windows güncellemelerini ve Intel güncellemelerini kuruyorken ekran gitti ve sinyal yoka düştü. Ne yapmalıyım?
Sistemi yeni toplanmıştı, Windows güncellemelerini ve Intel güncellemelerini kuruyorken ekran gitti ve sinyal yoka düştü. Ne yapmalıyım?
LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 Eğer işlemcinizin iGPU'su varsa anakarttan görüntü almayı deneyin, ekran kartı ile alakalı mı öğrenmiş oluruz. Artı 0 Eksi
Eğer işlemcinizin iGPU'su varsa anakarttan görüntü almayı deneyin, ekran kartı ile alakalı mı öğrenmiş oluruz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.581 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 Baltam Sivri dedi: Sistemi yeni toplanmıştı, Windows güncellemelerini ve Intel güncellemelerini kuruyorken ekran gitti ve sinyal yoka düştü. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sistemi güç tuşundan 3 kere kapatıp açarak güvenli moda girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Baltam Sivri dedi: Sistemi yeni toplanmıştı, Windows güncellemelerini ve Intel güncellemelerini kuruyorken ekran gitti ve sinyal yoka düştü. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sistemi güç tuşundan 3 kere kapatıp açarak güvenli moda girmeyi deneyin.
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #4 LarryB dedi: Eğer işlemcinizin iGPU'su varsa anakarttan görüntü almayı deneyin, ekran kartı ile alakalı mı öğrenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki girişe taktım yine gelmedi. Einstein dedi: Sistemi güç tuşundan 3 kere kapatıp açarak güvenli moda girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 3-4 kez kapatıp açtım gelmedi güvenli mod. Artı 0 Eksi
LarryB dedi: Eğer işlemcinizin iGPU'su varsa anakarttan görüntü almayı deneyin, ekran kartı ile alakalı mı öğrenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki girişe taktım yine gelmedi. Einstein dedi: Sistemi güç tuşundan 3 kere kapatıp açarak güvenli moda girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 3-4 kez kapatıp açtım gelmedi güvenli mod.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.581 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 Baltam Sivri dedi: Anakart üzerindeki girişe taktım yine gelmedi. 3-4 kez kapatıp açtım gelmedi güvenli mod. Genişletmek için tıkla... Sistemi televizyona takıp dener misin? Görüntü alabilirseniz DDU ile Intel ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Artı 0 Eksi
Baltam Sivri dedi: Anakart üzerindeki girişe taktım yine gelmedi. 3-4 kez kapatıp açtım gelmedi güvenli mod. Genişletmek için tıkla... Sistemi televizyona takıp dener misin? Görüntü alabilirseniz DDU ile Intel ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #6 Einstein dedi: Sistemi televizyona takıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Şuan televizyonda. Intel sürücüsünü indirene kadar kullanıyordum bilgisayarı. Einstein dedi: Sistemi televizyona takıp dener misin? Görüntü alabilirseniz DDU ile Intel ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... MSI yazısı geliyor gidince sinyal yola düşüyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Sistemi televizyona takıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Şuan televizyonda. Intel sürücüsünü indirene kadar kullanıyordum bilgisayarı. Einstein dedi: Sistemi televizyona takıp dener misin? Görüntü alabilirseniz DDU ile Intel ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... MSI yazısı geliyor gidince sinyal yola düşüyor.
LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #7 BIOS'a girebiliyor musunuz hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #8 LarryB dedi: BIOS'a girebiliyor musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... BIOS tuşunu bulamadım. Artı 0 Eksi
LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #9 Anakart modeliniz nedir? Bilmiyorsanız F2 ve Del'i bir deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #10 LarryB dedi: Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart | ITOPYA MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRO H610M-E ITOPYA.COM'da www.itopya.com Artı 0 Eksi
LarryB dedi: Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart | ITOPYA MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRO H610M-E ITOPYA.COM'da www.itopya.com