KnitAdam Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi hangisi alınır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2025
D darkreaper90 Femtopat Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #2 Black Myth: Wukong'u cracklersin Arc raiders al.
Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #3 KnitAdam dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... İkisi de birbirinden apalakasız oyunlar hangi türde oyun istiyorsan onu al senin ne sevdiğini bilmeden nasıl yorum yapabiliriz ki?
KnitAdam dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... İkisi de birbirinden apalakasız oyunlar hangi türde oyun istiyorsan onu al senin ne sevdiğini bilmeden nasıl yorum yapabiliriz ki?
KnitAdam Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #4 Bora Bal dedi: İkisi de birbirinden apalakasız oyunlar hangi türde oyun istiyorsan onu al senin ne sevdiğini bilmeden nasıl yorum yapabiliriz ki? Genişletmek için tıkla... Arc Riders'ın geleceği var mı genelde bu tür oyunlar 3 4 ay revaçta olup sonra sönüyorlar. Bundan ötürü geleceğe dönük olarak ikisi arasında kaldım.
Bora Bal dedi: İkisi de birbirinden apalakasız oyunlar hangi türde oyun istiyorsan onu al senin ne sevdiğini bilmeden nasıl yorum yapabiliriz ki? Genişletmek için tıkla... Arc Riders'ın geleceği var mı genelde bu tür oyunlar 3 4 ay revaçta olup sonra sönüyorlar. Bundan ötürü geleceğe dönük olarak ikisi arasında kaldım.
Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #5 KnitAdam dedi: Arc Riders'ın geleceği var mı genelde bu tür oyunlar 3 4 ay revaçta olup sonra sönüyorlar. Bundan ötürü geleceğe dönük olarak ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Bilemeyiz oyuna ne kadar iyi destek verirlerse o kadar geleceği olur, ayrıca singleplayer oyunun da bir geleceği söz konusu değil oynayacaksın bitecek her türlü Arc Raider'si daha fazla oynayacaksın.
KnitAdam dedi: Arc Riders'ın geleceği var mı genelde bu tür oyunlar 3 4 ay revaçta olup sonra sönüyorlar. Bundan ötürü geleceğe dönük olarak ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Bilemeyiz oyuna ne kadar iyi destek verirlerse o kadar geleceği olur, ayrıca singleplayer oyunun da bir geleceği söz konusu değil oynayacaksın bitecek her türlü Arc Raider'si daha fazla oynayacaksın.
pc gamers Femtopat Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #6 KnitAdam dedi: Arc Riders'ın geleceği var mı genelde bu tür oyunlar 3 4 ay revaçta olup sonra sönüyorlar. Bundan ötürü geleceğe dönük olarak ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... kesinlikle arc raiders öneririm...Steamdeki binlerce olumlu yorumlara bir bak istersen
KnitAdam dedi: Arc Riders'ın geleceği var mı genelde bu tür oyunlar 3 4 ay revaçta olup sonra sönüyorlar. Bundan ötürü geleceğe dönük olarak ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... kesinlikle arc raiders öneririm...Steamdeki binlerce olumlu yorumlara bir bak istersen
KnitAdam Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #7 pc gamers dedi: Kesinlikle Arc raiders öneririm...Steam'deki binlerce olumlu yorumlara bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Ama tek kişi oynayacağım sorun olur mu?
pc gamers dedi: Kesinlikle Arc raiders öneririm...Steam'deki binlerce olumlu yorumlara bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Ama tek kişi oynayacağım sorun olur mu?