Epic Games Arcane 2 Seti'nin kalkmasına kaç gün kaldı?

CyHan_Atalay

Decipat
Daha fazla  
Valorant'a çok para yatıran birisi değilim. Fakat Arcane 2 seti çok daha ayrıcalıklı skinleri var gibi geldi. Sizce alınır mı? Ve ne kadar süresi kaldı?

Hocam 1 kere geldiği için değerlenebilir. Sol üstte "Emberclad" yazısının üstünde süre olması gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 1731413240931.png
    1731413240931.png
    369,5 KB · Görüntüleme: 104
Hocam 1 kere geldiği için değerlenebilir. Sol üstte "Emberclad" yazısının üstünde süre olması gerekiyor.
Daha gelmemiş anlaşılan. Geldiğinde de 1 ay durması lazım normalde diğer pahalı ve Riot'un iddialı setleri gibi. Normalde PC'de yeni olduğum için online rekabetçi oyunlara sarmıştım yakında zamanda, aylar boyunca CS, Fortnite ve Valorant oynamıştım şimdi ise sadece internette arkadaşım olsun diye ve drop düşsün diye CS2 oynuyorum. Fakat bu Arcane seti dediğin gibi değerlendirilmesi lazım

Daha gelmemiş anlaşılan. Geldiğinde de 1 ay durması lazım normalde diğer pahalı ve Riot'un iddialı setleri gibi. Normalde PC'de yeni olduğum için Online rekabetçi oyunlara sarmıştım yakında zamanda, aylar boyunca CS, Fortnite ve Valorant oynamıştım şimdi ise sadece internette arkadaşım olsun diye ve drop düşsün diye CS2 oynuyorum. Fakat bu arcane seti dediğin gibi değerlendirilmesi lazım.

Hocam geldi, ben ne kadar kalıcağınının nerede yazdığı göstermek amaçlı o resmi attım.

Hocam geldi, ben ne kadar kalıcağınının nerede yazdığı göstermek amaçlı o resmi attım.
6 gün gibi bir süre kaldıysa baya az kalmış :/

Hocam bu arada dün farklı anlamışım. Ben zaten ne zaman kalacağının nerede yazdığını biliyorum da oyun bende yok, sıkıntı o ?:D

Son düzenleme:
Geri
Yukarı