Oyun performansı nasıl?Galiba QEMU vardı bunun için.
Oyun performansı nasıl?
Sanal makinede ekran kartı çalıştırmak için videodaki adımları takip etmelisiniz. Sanal makineyi kurmaktan ayarlarını yapmaya kadar her şey anlatılıyor.
Ayrıca oyun performansı normal sistemle aynı çünkü sanal makinede ekran kartını kullanırken Linux'un görüntüsü gidiyor. Sanal makine kapatıldığında Linux'un görüntüsü geri geliyor.
Arşiv amaçlı sunucuda tutulabiliyor. Kullanmayı önermem.Hocam bu arada Windows 7 İso'su kaldı mı?
Download Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK) from Official Microsoft Download Center
Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK), Microsoft Windows® 7 ve Windows Server® 2008 R2 ailesi işletimi sistemlerini yüklemenize, özelleştirmesine ve dağıtmanıza yardımcı olur.www.microsoft.com
Hocam bu arada Virtualbox'ta hata alıyorum.Arşiv amaçlı sunucuda tutulabiliyor. Kullanmayı önermem.
Attığım videoyu izleyerek ilerleyiniz hocam.Hocam bu arada Virtualbox'ta hata alıyorum.
Hocam direkt açılmıyor.Attığım videoyu izleyerek ilerleyiniz hocam.
Hocam bu arada Windows 7'de RTX 4060 Driver'ı yok değil mi?Attığım videoyu izleyerek ilerleyiniz hocam.
Hocam şunu fark ettim. Nano komutu veya başka bir komutu yazınca dosyaya gidemiyorum.Attığım videoyu izleyerek ilerleyiniz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.