Archer C50 sürümü nedir?

Makaleler
2
Bu modele karar kıldım eğer bu bütçede OpenWrt destekleyen router öneriniz var ise yazarsanız sevinirim.

Archer C50'in değişik versiyonları var. Archer C50 V1 v2 V3 v4 gibi benim aklıma takılan soru ise üstte linkini verdiğim mağaza hangi versiyonu satıyor? Ve ürün elime geçerse kutusuna bakarak falan anlayabilir miyim? @Dümdüz @B 52 Stratofortress.

@Recep Baltaş

@Alfa Prime

Ek soru olarak bu modem fiber altyapıda kullanılabilir mi?

@Asım Demir

Son düzenleme:
Bu modele karar kıldım eğer bu bütçede OpenWrt destekleyen router öneriniz var ise yazarsanız sevinirim.

Archer C50'in değişik versiyonları var. Archer C50 V1 V2 V3 V4 gibi benim aklıma takılan soru ise üstte linkini verdiğim mağaza hangi versiyonu satıyor? Ve ürün elime geçerse kutusuna bakarak falan anlayabilir miyim? @Dümdüz @B 52 Stratofortress.

@Recep Baltaş

@Alfa Prime

Ek soru olarak bu modem fiber altyapıda kullanılabilir mi?

@Asım Demir

1× 10/100 Mbps WAN Port
4× 10/100 Mbps LAN Ports
Gigabit internet için uygun bir router değil.
Kaynak:AC1200 Wireless Dual Band Router

Archer C50 bir müddet kullandım fakat Wi-Fi performansı oldukça kötüydü, bu sebeple önermiyorum. Bütçenizi belirtirseniz daha mantıklı cihazlar önerebilirim.

Archer C50 bir müddet kullandım fakat Wi-Fi performansı oldukça kötüydü, bu sebeple önermiyorum. Bütçenizi belirtirseniz daha mantıklı cihazlar önerebilirim.

400-450.
Open wrt desteklediği için mi A4 giga versiyon düşünüyorum fakat elime hangi yılın modeli geleceğini bilmediğim için kararsız kaldım. Eon çipi olanlara OpenWrt kurulmuyor.

Mercusys MR50G denk getirebilirseniz fena bir ürün değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı