Archer C60 IP almıyor

Handsome Reis

Megapat
Katılım
13 Temmuz 2016
Mesajlar
7.886
Makaleler
23
Çözümler
20
Yer
Antiocheia
Türk Telekom fiber kullanıcısı olarak modemi söküp Recep Baltaş'ın rehberindeki gibi adımları uygulamama rağmen IP alamadık TP-Link Archer C60 ile.
Şifreyi, kullanıcı adını, kabloları kontrol ettim.
Orijinal modemin aldığı vlan ID değerleriyle denedim, ınternet VID 35 yapıp denedim.
Mac klonlaması aktif.
Hepsini yapmama rağmen IP 0.0.0.0 kalıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

DivineCougar

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2015
Mesajlar
255
Çözümler
1
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Türk Telekom fiber kullanıcısı olarak modemi söküp Recep Baltaş'ın rehberindeki gibi adımları uygulamama rağmen IP alamadık TP-Link Archer C60 ile.
Şifreyi, kullanıcı adını, kabloları kontrol ettim.
Orijinal modemin aldığı vlan ID değerleriyle denedim, ınternet VID 35 yapıp denedim.
Mac klonlaması aktif.
Hepsini yapmama rağmen IP 0.0.0.0 kalıyor.

Merhaba, Xiaomi Router AX1800 ile aynı problemi ilk denememde yaşamıştım ne yaparsam yapayım IP almıyordu.. Kablolar takılı halde fabrika ayarlarına dönüş yapıp tekrar kurulum sagladığımda IP almıştı fakat internet sitesine girmiyordu. Mac klonlama yapıp reset attıktan sonra o sorunda çözülmüştü.
 
KS
KS
Handsome Reis

Handsome Reis

Megapat
Katılım
13 Temmuz 2016
Mesajlar
7.886
Makaleler
23
Çözümler
20
Yer
Antiocheia
Denedim olmadı.
Bu arada FTTH değil FTTB kullanmaktayım, her ne kadar ikisi de fiber sayılsa da belirteyim.
Operatör modemin aldığı VID değerleri bunlar.
Her ne denersem deneyim olmadı, arıza kaydı açtık.
20220123_170757.jpg
 

ulpian

Picopat
Katılım
11 Ekim 2021
Mesajlar
387
Çözümler
6
Denedim olmadı.
Bu arada FTTH değil FTTB kullanmaktayım, her ne kadar ikisi de fiber sayılsa da belirteyim.
Operatör modemin aldığı VID değerleri bunlar.
Her ne denersem deneyim olmadı, arıza kaydı açtık.
Eki Görüntüle 1279395
VLAN ID değeriniz 2490 olarak görünüyor. Yeni router'da ayar yaparken VLAN ID değerinizi 35 yerine 2490 olarak girin.
 
Yukarı