Arkadaşlar merhaba anakartımda Wi-Fi ve Bluetooth özelliği yok. Wi-Fi adaptörü alacağım. Bu Wi-Fi adaptörü anakartıma uyar mı?
Anakart: Gigabyte A620M h
Alacağım adaptör: Archer TX50e AX3000.
Arkadaşlar merhaba anakartımda Wi-Fi ve Bluetooth özelliği yok. Wi-Fi adaptörü alacağım. Bu Wi-Fi adaptörü anakartıma uyar mı?
Anakart: Gigabyte A620M h
Alacağım adaptör: Archer TX50e AX3000.
Evet uyar fakat bu noktada size tavsiyem daha ucuz ve birtık daha kaliteli yapıya sahip olan HB satıcılı bu ürünü tercih etmeniz. https://www.hepsiburada.com/tp-link...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.68.5
Hocam daha önce bu ürünü kullandınız mı? Kullandıysanız deneyiminizi aktarırsanız çok memnun olurum.
Sanırım satın alacağım,öneriniz için sağolun hocamHocam gayet yeterli 3 metre ve arada kat olan mesafede gigabit hatta 500 megabit hıza kadar alabiliyorum Wi-Fi 6 destekli A35 ile aynı hızı yakalayabiliyor Bluetooth vs çekim kaliteside iyi seviyede ben yüzde 50 kaybediyorum diye sende kaybedeceksin diye bir şey yok veya daha fazlasınıda kaybedebilirsin veya azınıda. Modemin Wi-Fi 6 destekliyorsa tercih etmelisin. Genel olarak 100-200 megabit gibi hızları mesafeye bağlı olarak kayıpsız aktarabileceğini tahmin ediyosa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.