Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.391 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Arch kurmak için archinstall kullanayım dedim fakat ne yaparsam yapayım hep kurulum sonunda hata veriyor. Yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Arch kurmak için archinstall kullanayım dedim fakat ne yaparsam yapayım hep kurulum sonunda hata veriyor. Yardım eder misiniz?
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.906 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 10 Kasım 2024 #2 Ahmsef dedi: Merhaba arkadaşlar. Arch kurmak için archinstall kullanayım dedim fakat ne yaparsam yapayım hep kurulum sonunda hata veriyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir hata veriyor? Archinstall kullanmamanızı öneririm hocam. Artı 0 Eksi
Ahmsef dedi: Merhaba arkadaşlar. Arch kurmak için archinstall kullanayım dedim fakat ne yaparsam yapayım hep kurulum sonunda hata veriyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir hata veriyor? Archinstall kullanmamanızı öneririm hocam.
KS KS Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.391 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 xmatugfg dedi: Ne gibi bir hata veriyor? Archinstall kullanmamanızı öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Manuel kurdum hocam. Türkçe istemiştim İngilizce kurulmuş. Onun dışında sorun olmadı. Artı 0 Eksi
xmatugfg dedi: Ne gibi bir hata veriyor? Archinstall kullanmamanızı öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Manuel kurdum hocam. Türkçe istemiştim İngilizce kurulmuş. Onun dışında sorun olmadı.