Arctic Freezer 34 Duo vs FSP Windale 6

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Merhaba arkadaşlar. 350-400 bandında soğutucu arıyordum. Bir yerden kapalı kutu, sıfır FSP Windale 6 buldum. Benim için ayrılmasını istedim ama ayrıldı mı, daha haber alamadım, haftaiçi öğreneceğim. Fiyat olarak 350 lira istenmişti. 370-380 bandında ise Arctic bulunabiliyor. Sizce Ryzen 3600'ü overclocklu kullanmak adına hangisi daha iyi olur? Belki bir sonraki işlemcimi de stok hızda kullanırım, bu soğutucuyla.

"Ben olsam Artic 34 Duo alırdım." yazmak isterdim ama zaten aldım

Bizzat kendim de kullandığım Artic 34 Duo gayet iyi bir soğutucu. 4.1GHz OC yapılmış R5 2600 ile stres testinde 70 dereceyi geçmedi. Diğeri hakkında bilgim yok ama çift fan ve sıfır olması yüzünden bence daha alınası.

Öncelikle alacağım iki ürün de sıfır ve AM4 destekliyor. İki ürün hakkında da bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Çünkü Arctic daha mantıklı demişsiniz, size göre doğru ama sonra demişsiniz ki FSP'yi bilmiyorum. Bana iki üründen de anlayan birinin net cevabı gerekiyor, ilginize teşekkürler.
Ek olarak FSP'yi alırsam elimde fazladan olan 2 fanı ona takıp kendi fanını sökeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…