mertÇ. Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #1 Bu soğutucuyu bazı kişiler öneriyor, test videolarında da çoğu daha bilindik markaları geçiyor. Sizce bu soğutucu nasıl ve alınabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2019
Bu soğutucuyu bazı kişiler öneriyor, test videolarında da çoğu daha bilindik markaları geçiyor. Sizce bu soğutucu nasıl ve alınabilir mi?
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #2 Alınır alınmasına da stok bulamadım TR'de. Nanokatalog'ta bile yok.
mertÇ. Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #3 Ömer Murat KARACA dedi: Alınır alınmasına da stok bulamadım TR'de. Nanokatalog'ta bile yok. Genişletmek için tıkla... Nanokatalogta var ama iste orayı hiç kimse öğrenmemiş.
Ömer Murat KARACA dedi: Alınır alınmasına da stok bulamadım TR'de. Nanokatalog'ta bile yok. Genişletmek için tıkla... Nanokatalogta var ama iste orayı hiç kimse öğrenmemiş.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #4 mertÇ. dedi: Nanokatalogta var ama iste orayı hiç kimse öğrenmemiş. Genişletmek için tıkla... Fiyatı ne kadar peki? Arctic güzel bir marka. Özellikle yurtdışında çok satıyor.
mertÇ. dedi: Nanokatalogta var ama iste orayı hiç kimse öğrenmemiş. Genişletmek için tıkla... Fiyatı ne kadar peki? Arctic güzel bir marka. Özellikle yurtdışında çok satıyor.
mertÇ. Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #5 Ömer Murat KARACA dedi: Fiyatı ne kadar peki? Arctic güzel bir marka. Özellikle yurtdışında çok satıyor. Genişletmek için tıkla... Cift fanlısı 240 ya da 250 olması lazım
Ömer Murat KARACA dedi: Fiyatı ne kadar peki? Arctic güzel bir marka. Özellikle yurtdışında çok satıyor. Genişletmek için tıkla... Cift fanlısı 240 ya da 250 olması lazım
T ThanatosyTale Hectopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 186 16 Temmuz 2019 #6 Bu soğutucuyu nerden alabilirim . Valla doğru bir yer olduğu müddet fiyatından şikayetçi olmam
A7xfoREVer Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 191 3 Ekim 2019 #7 ThanatosyTale dedi: Bu soğutucuyu nerden alabilirim . Valla doğru bir yer olduğu müddet fiyatından şikayetçi olmam Genişletmek için tıkla... Türkiyede distribütörü bilişimport.
ThanatosyTale dedi: Bu soğutucuyu nerden alabilirim . Valla doğru bir yer olduğu müddet fiyatından şikayetçi olmam Genişletmek için tıkla... Türkiyede distribütörü bilişimport.
T THQR Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 94 3 Ekim 2019 #8 Nasıl stok bulamadınız? Hepsiburada, n11, bilisimport hepsinde satılıyor şuan. Ben CM Hyper 212 Evo , Arctic Freezer 34 eSports Duo ve MSI Core Frozr L arasında kaldım.
Nasıl stok bulamadınız? Hepsiburada, n11, bilisimport hepsinde satılıyor şuan. Ben CM Hyper 212 Evo , Arctic Freezer 34 eSports Duo ve MSI Core Frozr L arasında kaldım.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #9 ThanatosyTale dedi: Bu soğutucuyu nerden alabilirim . Valla doğru bir yer olduğu müddet fiyatından şikayetçi olmam Genişletmek için tıkla... Bilişimport.com
ThanatosyTale dedi: Bu soğutucuyu nerden alabilirim . Valla doğru bir yer olduğu müddet fiyatından şikayetçi olmam Genişletmek için tıkla... Bilişimport.com
CoLdWin Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 797 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #10 Freezer 33 kullanıyorum tek fanlı gerçekten bu fiyata güzel soğutucu.