Arctic Freezer 34 Esports vs Cooler Master Hyper 212

Artic 34 değerleri daha iyi hatta alabilirsen Duo modelini al çok daha iyi olur.

Tek fanlı modeli almayı düşünüyordum ama gönderdiğiniz sitede fiyat makul. Daha önce alışveriş yaptınız mı bilişimport sitesinden, nasıl güvenilir bir site midir?

Hocam birçok arkadaşın ürünü haftalardır gelmiyor, Zaten batma eşiğindeler parayı kara borsa da döndürüp insanları mağdur ediyorlar.
Karıştırıyor olmalısın.
Nanokatalog ve birkaç firma yapıyordu o işleri.

Ayrı konu açarsanız tecrübeli kişiler yazacaktır.

Hocam birçok arkadaşın ürünü haftalardır gelmiyor, Zaten batma eşiğindeler parayı kara borsa da döndürüp insanları mağdur ediyorlar.
amazon.de'den aldığım iyi olmuş o zaman Liquid Freezer'ı. Sipariş vermemin ertesi günü stoklarına gelmişti. Neyse ki kargo İngiltere'den çıkmasına rağmen itopya'dan hızlıydı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191210_110309_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191210_110309_com.android.chrome.jpg
    224,6 KB · Görüntüleme: 151
  • Screenshot_20191210_110354_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191210_110354_com.android.chrome.jpg
    211,3 KB · Görüntüleme: 143
Bak burada da var.

Yani araştırırsan uygun fiyata Duo alırsın ve daha iyi olur.

Tam da bu siteyi soracaktım. Bahsi geçen siteleri biraz araştırıp sipariş edeceğim Arctic Duo modelini.

Hyper 212 soğutması iyi olabilir ama bana hiçbir zaman sabit olma, hareket etmeme konusunda güven vermedi görseldeki makastan dolayı. Technopatın Hyper 212'li olan ürün montaj videolarından hatırladığım videoları buldum ve ürünün dönme hissi beni beni üründen soğuttu.
212.JPG

Video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı