Arctic Freezer 50 vs. Scythe fuma 2 vs. Arctic Freezer 34 e-sports Duo

Son düzenleme:
Hocam farkındayım ama arada çok düşük fiyat farkı varken neden o paraya e-sports alayım mantığıyla yaklaştım zaten işlemcimi 5600X e yükselteceğim.

O işlemciye geçecekseniz o soğutucu yetmeyebilir. Bende eSports Duo vardı. i9 9900 ile thermal throttling oluyordu. Arctic Liquid 240mm geçtim, sorunsuz şu an. O işlemciye de sıvı soğutucu gerekecektir. O zaman direkt sıvı soğutuculara bakın.
 
Hayır Freezer 50 modeli threaddripper için değil.
Freezer 50 TR threaddripper için hocam.

Bu Threadripper için olan:

Bu da normali:
Bununla daha önce hiç karşılaşmamıştım, yeni mi çıktı baştan beri mi var acaba?
Yine de pek gerekli olacağını zannetmiyorum. Bu fiyatların biraz üstünde 240’lık düzgün sıvı soğutmalar da var.
 
Macunu daha üst performans ve daha fazla, en az 2-3 kullanımlık tüple geliyor. İkinci fan takmak istersen klipsi mevcut. ARGB üst plaka ve hız-mod-renk ayarlı dahili ARGB kontrolcüsü var. Son olarak da direkt olarak daha üstün bir soğutucu, 240'lık AIO ayarında.
 
Macunu daha üst performans ve daha fazla, en az 2-3 kullanımlık tüple geliyor. İkinci fan takmak istersen klipsi mevcut. ARGB üst plaka ve hız-mod-renk ayarlı dahili ARGB kontrolcüsü var. Son olarak da direkt olarak daha üstün bir soğutucu, 240'lık AiO ayarında.

Hocam bunu alacağım sanırım fakat üstündeki fanın modeli nedir acaba aynı fandan bir tane daha alacağım sipariş verirken.
Bir de ikinci el garantili 450 liraya fuma 2 buldum.
Sizce 500'e sıfır SE-234 mü 450'ye fuma 2 mi hocam?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı