Mustafa773
Hectopat
6.3cm yani 1mm ile kurtarıyor tamamdır.Radyatör kalınlığı 38mm, fan kalınlığı 25mm. 280mm versiyonunda ise fanlar 27mm, radyatör yine 38mm.
Radyatör kalınlığı 38mm, fan kalınlığı 25mm. 280mm versiyonunda ise fanlar 27mm, radyatör yine 38mm.
Hocam iş o kadar milimetrik hesaplamalara kaldıysa takamama ihtimalini göz önünde bulundurmakta fayda var6.3cm yani 1mm ile kurtarıyor tamamdır.
Hocam CNC'yim hayatımız milimetrelerle geçiyorHocam iş o kadar milimetrik hesaplamalara kaldıysa takamama ihtimalini göz önünde bulundurmakta fayda var
Hocam birde soğutucu blok varya işlemciye taktigimiz onun enine boyu ne kadar?Hocam iş o kadar milimetrik hesaplamalara kaldıysa takamama ihtimalini göz önünde bulundurmakta fayda var
Hocam bu kasada sıvı soğutmalı sistem toplayan pek insan görmedim, yani sığıp sığmayacağını tam kestiremiyorum. Ancak şunu söylemekte fayda var, montaj yaparken sinir krizi geçirme ihtimalin var. Çünkü hem CPU güç kablosunun geçeceği kablo üst panele çok yakın, hem de üst kısımdaki ızgara kısım tam ortaya konumlandırılmış, hafif temperli cama doğru olacak şekilde öne konumlandırılmamış.Hocam CNC'yim hayatımız milimetrelerle geçiyortakarım diye düşünüyorum, birde takamayıp haftaya konu açmam yok mu
Hocam bu kasada sıvı soğutmalı sistem toplayan pek insan görmedim, yani sığıp sığmayacağını tam kestiremiyorum. Ancak şunu söylemekte fayda var, montaj yaparken sinir krizi geçirme ihtimalin var. Çünkü hem CPU güç kablosunun geçeceği kablo üst panele çok yakın, hem de üst kısımdaki ızgara kısım tam ortaya konumlandırılmış, hafif temperli cama doğru olacak şekilde öne konumlandırılmamış.
Hocam bu kasada sıvı soğutmalı sistem toplayan pek insan görmedim, yani sığıp sığmayacağını tam kestiremiyorum. Ancak şunu söylemekte fayda var, montaj yaparken sinir krizi geçirme ihtimalin var. Çünkü hem CPU güç kablosunun geçeceği kablo üst panele çok yakın, hem de üst kısımdaki ızgara kısım tam ortaya konumlandırılmış, hafif temperli cama doğru olacak şekilde öne konumlandırılmamış.
Hocam zaten Arctic Freezer 34 eSports Duo Black kule tipini kasanın darlığından takarken kriz geçirmiştim ama zar zor taktım, işlemciye taktigimiz soğutucu bloğun dikine değil de enine boyunu söylerseniz müteşekkir olurum.
Hocam tam verdim siparişi şimdi atmışsınızEki Görüntüle 2046874
Liquid Freezer II 240 | Multi-Compatible AiO CPU Water Cooler | ARCTIC
The powerful and multi-compatible AiO CPU water cooling system Liquid Freezer II 240 has been perfectly tailored to suit the needs of gamers and other demanding users.www.arctic.de
360'ı değil de 240'ı takan gördüm;Hocam Arctic 360 HAF500'e sığar mı müsaitseniz ona da bakabilir misiniz?
Hocam anlayamadım da eni hangisi oluyor şimdi? 78 mi?Eki Görüntüle 2046874
Liquid Freezer II 240 | Multi-Compatible AiO CPU Water Cooler | ARCTIC
The powerful and multi-compatible AiO CPU water cooling system Liquid Freezer II 240 has been perfectly tailored to suit the needs of gamers and other demanding users.www.arctic.de