Arctic Liquid Freezer II 360 a-RGB montajı nasıl yapılır?

MSI Center / Dragon Center aracılığı ile soğutucunun ARGB kablosunu taktığın JRAINBOW portundan RGB kontrolü yaptığında da tepki vermiyor mu?

Bunu gece eve gidince deneyim şimdi işteyim ama şöyle söyleyim. İlk montajını yaptığım da fan dönüyor ama hiç ışık yoktu. Normal midir ilk montaj da yanmaması?

Bir de pompa hızı full de mi olmalı? Çoğu kişi full olmalı diyor yorumlarda.

Bunu gece eve gidince deneyim şimdi işteyim ama şöyle söyleyim. İlk montajını yaptığım da fan dönüyor ama hiç ışık yoktu. Normal midir ilk montajda yanmaması?

Bir de pompa hızı full de mi olmalı? Çoğu kişi full olmalı diyor yorumlarda.
Evet, full olursa daha iyi olur.

Hocam, MSI Center'dan değiştirdiğinde renkleri yanıyorsa o kadar da önemli değil ilk taktığında yanıp yanmaması.

Evet, full olursa daha iyi olur.

Hocam, MSI Center'dan değiştirdiğinde renkleri yanıyorsa o kadar da önemli değil ilk taktığında yanıp yanmaması.

Peki hocam radyatörün üzerindek fanlar BIOS’ta JRAINBOW olarak gözükmüyor. Hatta anladım kadarıyla hiç gözükmüyor. SySFan olarak yazıyor 4 pin PWM girişli yerler. Onlarda kasa fanı zaten. Çoğaltıcı bağlı tek o yüzden.

Ben bu radyatörün fan hızını nasıl ayarlayacağım ki?

1C6EDA56-A32E-47F4-AF9D-82F3F36050B7.jpeg

Peki hocam radyatörün üzerindek fanlar BIOS’ta JRAINBOW olarak gözükmüyor. Hatta anladım kadarıyla hiç gözükmüyor. SySFan olarak yazıyor 4 pin PWM girişli yerler. Onlarda kasa fanı zaten. Çoğaltıcı bağlı tek o yüzden.

Ben bu radyatörün fan hızını nasıl ayarlayacağım ki?

Eki Görüntüle 1625666
arkadaşlar bu biri kör olan 3lü konnectörü nere bağlıcam ben acaba? rgbler çalışmıyor kasada şuan ana kartın üzerinde buna uyan giriş de yok

arkadaşlar ben de aldım ama anakartta soketi takacağım giriş yok rgb konrolcüde de girebileceği soket yok nasıl çözeriz aydınlatma problemini? soğutucu çalışıyor ama ışıkları bağlayamadım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı