Arctic Liquid Freezer II 360mm uyumluluğu

Gönül rahatlığı ile al sığıyor. Kendi bilgisayarımın resimleri yok ama P500a ve Arctic LF2 360mm olan bazıları atmış onları sana gönderiyim için rahatça alıp kullanabilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • 1.jpg
    1.jpg
    184,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.jpg
    2.jpg
    267,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 3.jpg
    3.jpg
    303,7 KB · Görüntüleme: 52
Hocam hazır kullanan yakalamışken sorayım :)

ARGB modelini mi kullanıyorsunuz kasanın? Kumanda çıkıyor mu içinden? Kaç adet fan ile birlikte gönderiyorlar?
 
Ben ARGB karşıtı biriyim :) Pardon az önce cevap yazdım da yanlış anlamışım soğutucunun ARGB ile karıştırdım. Yok kasanın düzünü aldım. Bir tane önde ve bir arkada olmak üzere 2 fan vardı benim fana ihtiyacım olmadığı için fazla önemsememiştim. Ama 2 adet 14 cm fanla geliyor düz olanı. ARGB olan ise aldığım bilgiye göre 4 fanla geliyor diye biliyorum. İnventusu aradığımda karşıma çıkan müşteri temsilcisi öyle demişti.
 
Açıkçası çok zorlandım Arctic LF2 360mm sığacak kasa ararken :D Acaba başka bildiğiniz var mı? Şuna kesin sığar dediğiniz? Belki fiyat olarak daha aşağıda bulabilirim.
 
Açıkçası çok zorlandım Arctic LF2 360mm sığacak kasa ararken :D Acaba başka bildiğiniz var mı? Şuna kesin sığar dediğiniz? Belki fiyat olarak daha aşağıda bulabilirim.

Vallahi bana burada bir arkadaş kasayı önermişti ama soğutucu tabii olur olmaz kimse tam emin değildi çünkü Arctic farklı bir radyatöre sahip diğerlerine nazaran kalın. Bu kasa hava akışı çok iyi diye aldım ben tavsiyede ederim her zaman. Ama Arctic LF2 360mm başka hangi kasaya sığar bilgim yok ne desem yalan olur bu konuda ama Phanteks'e biliyorum sığdığını :)
 
Hocam merhabalar, Phanteks P500a ile Arctic 360mm aldığınızı belirtmişsiniz, montaj da bir sıkıntı yaşadınız mı sığıp sığmama gibi bir durum oldu mu acaba? Arctic 360 yada 240 almayı düşünüyorum. Elimdeki kasaya sığmayacağına eminim. Phanteks P500a araştırdığım da şuan neredeyse hiçbir yerde stok yok. Bu sıvı soğutma için kasa önerileriniz nelerdir?
 

Geri
Yukarı