Arctic Liquid Freezer II - 420 alınır mı?

Hocam tekrardan merhaba.Sistemin kurulumunu bikaç gün önce tamamladım.Bu arctic soğutucusunda bir gariplik mi var emin değilim.Ryzen Master stres testinde falan sıcak hava üflemiyor radyatörden CPU sıcaklığı 80 üstündeyken.Bir problem olabilir mi?Teşekkür ederim.
Sıcak hava üflüyordur ama sen hissetmeyebilirsin. Radyatör kalınlığı ve kalitesi nedeniyle de o sıcaklığı hissetmezsin. Ayrıca o sıcaklık tüm radyatöre yayılıyor. Ben genelde sıcaklığı işlemci ısınınca değil, ekran kartı kasa içini ısıtınca hissediyorum mesela. Termal değerlerin tamamsa sıkıntı yok. Kullanmaya devam. Sadece montajlarken pompadaki etiketi sökmeyi ve macunu doğru sürmeyi unutma yeter.

Ben nzxt x62 280mm den geçtim çok pişmanım..neredeyse 2 katı radyetör büyüklüğü ama asla ve asla soğutmuyor. Boşta bile 50 derece kullandım termal macun 600 liralık kyronout un pembe olanı ve bırak stok 3 adet fan kullanmayı 3 tane de egsoz fanı eklememe kasamda da 3 tane normal hava akışı sağlasın diye 3 adet de ayrıca egsoz fanları olmasına rağmen bu değerleri alıyorum. Oyun içi 80'e kadar yükseliyor.. Hava soğutma alsam ancak bu değerleri görebilirdim..

Söküp iade edip eski soğutucumu takacağım..

d c : tanil

Ben NZXT X62 280mmden geçtim çok pişmanım. Neredeyse 2 katı radyetör büyüklüğü ama asla ve asla soğutmuyor. Boşta bile 50 derece kullandım termal macun 600 liralık kyronout un pembe olanı ve bırak stok 3 adet fan kullanmayı 3 tane de egzoz fanı eklememe kasamda da 3 tane normal hava akışı sağlasın diye 3 adet de ayrıca egzoz fanları olmasına rağmen bu değerleri alıyorum. Oyun içi 80'e kadar yükseliyor. Hava soğutma alsam ancak bu değerleri görebilirdim.

Söküp iade edip eski soğutucumu takacağım.

D C: Tanil.

Ak 620 dijital satıp geçim değerleri dağa iyi duruyorç hava sogutmanın tek aradaki farkı ses biri 22.5dba, AK620 28dba. O yüzden vazgeçtim sen değiştinmi ve çözüm buldun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı