Arctic Liquid Freezer II 5800x3D Benchmark değerleri nasıl?

Arkadaşlar selam,
Elimde Arctic Liquit Freezer II 240mm sıvı soğutma ve 5800x3D işlemci mevcut. Kasayı açtım her yerini temizledim. İşlemci macunun MX-6 ile değiştirdim. Sıvı soğutma fanlarını sökerek kompresör ile temizledim. Aşağıdaki değerler de 10 dakikalık Cinebench R25 test sonucu sonrası aldığım değerler. Daha öncesinde test yapmamıştım sizce bu sıcaklık normal mi? İşlemcide ne undervolt var ne de başka bir şey direkt stock şekilde çalışıyor tam performans. Single Core testte de maksimum 60 derece gördü.

Sıvı soğutma ile 90 derece abartı geldi. Ama işlemcinizin optimal sıcaklıkları nedir bilmiyorum yaptığım yorum çok tutarlı olmayabilir.

Sıvı soğutma ile 90 derece abartı geldi. Ama işlemcinizin optimal sıcaklıkları nedir bilmiyorum yaptığım yorum çok tutarlı olmayabilir.
Hocam AMD sitesinde bu şekilde yazmakta
''İşlemciniz, işlemciye herhangi bir zarar vermeden 90c veya daha düşük sıcaklıklarda uzun süreler boyunca güvenli bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. İşlemcinizi uzun süreler boyunca 90c'nin üzerinde çalıştırmak, 90c'nin üzerinde ne kadar süre çalıştırıldığına bağlı olarak işlemcinizin ömrünü kısaltacaktır.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…