Evet ürünleri gerçekten güzeldir Arctic'in. VRM soğutması, pompa ve AiO üretim kalitesi vs gerçekten iyidir. Bir de ürünlerinin arkasında dururlar. Yukarıda da linkini attığım gibi bir revizyon güncellemesinde yanlış plan yapmışlar. YouTuber Nexus'a kit gönderip millete duyursun herkese bedava göndereceğiz vs diye seferberlik ilan etmişlerdi.
Kardeşim Arctic Liquid Freezer ll 280 sıvı sogutmamı iade edeceğim üste takamıyorum VRAM sogutucuya degiyor bende öne taktım bir 2 hafta kullandım performansını begenmedim. Üste takabilecegim önerebileceğin bir model var mı? Corsair 5000D airflow kasam
Hocam öne taktiysaniz fanları içeride degil dışarıda konumlandırın serin havayi intake yapsin. GPUnuzu vertical montaj yapıp radyatoru de baş aşağı monte edin. Ben öne montajladım 5800x islemcim var max 62-63 derece sıcaklık gördüm. Hem pompası hem fanları çok sessiz bilgisayar çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil.
Kasa olarak lian li 215 onerebilirim. Üstte 280lik radyatoru 55mm kalınlığa kadar destekliyor.
Hocam öne taktiysaniz fanları içeride degil dışarıda konumlandırın serin havayi intake yapsin. Gpunuzu vertical montaj yapıp radyatoru de baş aşağı monte edin. Ben öne montajladım 5800X islemcim var Max 62-63 derece sıcaklık gördüm. Hem pompası hem fanları çok sessiz bilgisayar çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil.
Kasa olarak Lian Li 215 onerebilirim. Üstte 280'lik radyatoru 55mm kalınlığa kadar destekliyor.
Kardeşim 280'lik radyatör ölçüleri 317 X 138 X 38 mm demiş buradaki hangisi kalınlık oluyor? Ben şimdi 240'lık alsam Artic üste taksam onun ölçüleride 277x120x38mm yazıyor fanlarda 120M oldugu için üste takabilirim sanırım. Yada gidip direk Nzxt Kraken x73mü alsam 360lıgı bilemedim.
Kardeşim 280'lik radyatör ölçüleri 317 X 138 X 38 mm demiş buradaki hangisi kalınlık oluyor? Ben şimdi 240'lık alsam Artic üste taksam onun ölçüleride 277x120x38mm yazıyor fanlarda 120M oldugu için üste takabilirim sanırım. Yada gidip direk Nzxt Kraken x73mü alsam 360lıgı bilemedim.
Hocam kalınlık sonuncusu 38 olan. Ama sadece radyatorun kalınlığı 38 mm. Fan kalınlıkları için bisey diyemem olcmedim. Benim kasam üstte 280lik desteklemedigi için öne taktım mecburen 5800x için de 240lık az gelir diye düşündüm 280 aldım.
Hocam kalınlık sonuncusu 38 olan. Ama sadece radyatorun kalınlığı 38 mm. Fan kalınlıkları için bisey diyemem olcmedim. Benim kasam üstte 280lik desteklemedigi için öne taktım mecburen 5800x için de 240lık az gelir diye düşündüm 280 aldım.
Hocam öne taktiysaniz fanları içeride degil dışarıda konumlandırın serin havayi intake yapsin. GPUnuzu vertical montaj yapıp radyatoru de baş aşağı monte edin. Ben öne montajladım 5800x islemcim var max 62-63 derece sıcaklık gördüm. Hem pompası hem fanları çok sessiz bilgisayar çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil.
Kasa olarak lian li 215 onerebilirim. Üstte 280lik radyatoru 55mm kalınlığa kadar destekliyor.
Battlefield 5'te gordum bu dereceyi. Hava sogutma noctua nh-u12a vardi daha once 72-73 derecelerde geziyordu sicaklik. Diger uygulamalarda ve oyunlarsa 55-56 max.
Battlefield 5'te gordum bu dereceyi. Hava sogutma Noctua NH-U12a vardi daha once 72-73 derecelerde geziyordu sicaklik. Diger uygulamalarda ve oyunlarsa 55-56 Max.