Üst düzey bir OC işlemi yapmayacağım, zaten bu soğutucularla da olmaz.
Hocam fiyat olarak olaya baktım, üst düzey bir o.c için bence en az 3 fanlı 360mmlikler gerek, sınırları fazlasıyla zorlamak için. Bu dediklerimin çoğu genelde 750TL altı ürünler, kurdan dolayı böyle fiyatları yüksek gözüküyor. Hava soğutma derecelerinde, Dark 106 CFM diyor, Arctic ise 55 CFM diyor, Arctic açık ara daha kaliteli bir soğutucudur, bunda tartışmıyorum ama bu soğutma oranları ve fiyat biraz çelişkide bıraktırda. Birde Türkçe bir inceleme videosu bulamadım, o pompadaki fan ne kadar etkilisi, seste olarak kayda değer bir dezavantajı var mı gibisinden.
Liquid Freezer 240 gayet iyi bir soğutucu, hatta en iyi 240MM sıvı soğutma modellerinden birisi. Direkt Liquid 240 al geç. Ancak Liquid 240 kalın radyatöre sahip. Fanları 25MM, radyatörü de 38MM kalınlığında. Yani kasanda 63MM boşluk olması lazım sıvı soğutma için.
Ürüne göre değişir, Arctic'in de kötü ürünleri var.Arctic'e ait herhangi bir ürünü gözün kapalı alabilirsin çok kaliteli ve güzel ürünleri var.
Bütün ürünlerine uzun kullanım testi yaptın ve hepsi sorunsuz çıktı sanırım.Arctic'e ait herhangi bir ürünü gözün kapalı alabilirsin çok kaliteli ve güzel ürünleri var.
360mm kasaya uymuyor hocam.Sıvı Soğutma Tier List
Merhaba, uzun zamandır sıvı soğutmalara ilgi duyuyorum. Bu konuda birçok inceleme okudum, video izledim, araştırma yaptım. Yeri geldi arkadaşlarıma tavsiyeler verdim ve onların da geri dönüşleri sonucunda böyle bir Tier List yapmayı uygun gördüm. Umarım beğenirsiniz. Amaç, öneri konularında...www.technopat.net
Enermax LiqMax III veya AquaFusion öneririm.
ID-Cooling Auraflow mu Arctic 240 mı?Arctic ile Dark'ı yan yana koymak doğru değil, açık ara Arctic önde. Sırf CFM değerine bakarak kaliteyi anlayamazsınız, diğer özellikleri de önemli.
Eğer ucuz yoldan kapatmak istiyorsanız ID-Cooling firmasını öneririm, soğutucu listesinde zirvede olan markalardan.
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com