Sweetdreams1907
Kilopat
Arkadaşlar merhaba,
İki soğutucu arasında kaldım. Tercihlerinizi öğrenmek istiyorum ben de ona göre bir karar vereceğim.
Kasam Dark V30 iki radyatör de üst kısma sığıyor o açıdan bir sıkıntı yok. Arctic radyatörü daha kalın bilgim var ondan.
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Şimdiden teşekkürler.
İki soğutucu arasında kaldım. Tercihlerinizi öğrenmek istiyorum ben de ona göre bir karar vereceğim.
Kasam Dark V30 iki radyatör de üst kısma sığıyor o açıdan bir sıkıntı yok. Arctic radyatörü daha kalın bilgim var ondan.

Arctic Liquid Freezer II - 360 Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00068A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Fan Boyutu 120mm EAN 4895213701983 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 56.3 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...

Thermaltake Toughliquid 360mm Radyatörlü, 3x12cm Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, Sıvı İşlemci Soğutucu (CL-W321-PL12BL-A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
TOUGHLIQUID 360 ARGB Sync TOUGHLIQUID 360 ARGB Sync, 5V RGB uyumlu anakartları destekleyen hepsi bir arada bir sıvı soğutucudur ve kullanıcıların aydınlatma efektlerini anakartlarının yazılımıyla kontrol etmelerine olanak tanır. Aura Adreslenebilir Başlık Dijital Pin Başlığı JRAINBOW...

Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: