Arctic Liquid Freezer III 360mm DeepCool CH560 kasaya sığar mı?

kingston353

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, internette yeterli kaynak bulamadım. İnventusa sorduğumda uymaz dediler ama başkaları da uyacağını söylemiş. Arctic Liquid Freezer III 360mm DeepCool CH560 kasaya sığar mı? Radyatörü 38mm olduğu için anakart ve radyatör arası boşluğun fazla olması gerekiyormuş.

1729004906137.png

Sığdıran olmuş. Sistem bilgileri de linkte mevcut hocam. Şimdiden hayırlı olsun :)

Ama arkadaş anakarttaki RGB pinlerini kırdığını söylemiş. Kendi dikkatsizliğinden olsagerek.

Üst tarafa 280 mm takılabilen kasaların derinliği fazla olduğu için, 120 mm genişliğinde radyatörü kalın olan 360 mm soğutucular RAM'lere ve anakart pasif soğutmalarına temas etmiyor, takılabiliyor.
Bende Phanteks NV5 var. Üst kısım 280 veya 420mm desteklememesine rağmen yeterli üst boşluğu fazla fazla vermişler. Hatta Pull&Push şeklinde Arctic takma şansım dahi oluyor.

DeepCool resmi sitesi sığacağını belirtmiş Eki Görüntüle 2330107
HOcam burada sığma konusu aslında şu şekilde, Arctic radyatörleri piyasadaki standart radyatörlerden 10mm'ye yakın daha kalın. O nedenle derinlik açısından desteklemesi önemli.

Bende Phanteks NV5 var. Üst kısım 280 veya 420mm desteklememesine rağmen yeterli üst boşluğu fazla fazla vermişler. Hatta Pull&Push şeklinde Arctic takma şansım dahi oluyor.

Kasadan kasaya değişiyor, bazı kasalarda bayağı boşluk bırakıyorlar, marka kalitesi, o kasa verilerinde ne kadar kalınlıkta radyatör takılabildiği bile yazıyordur.

1729008080485.png

Inventus boyle diyince emin olamadım şimdi bende 7950x3d işlemci var hava soğutması mı alsam ya da hakkını verecekse arctics gibi bir sıvı soğutma almayı planlıyordum. Eğer sığacaksa parasının hakkını verir heralde

Eki Görüntüle 2330106

Sığdıran olmuş. Sistem bilgileri de linkte mevcut hocam. Şimdiden hayırlı olsun :)

Ama arkadaş anakarttaki RGB pinlerini kırdığını söylemiş. Kendi dikkatsizliğinden olsagerek.

Ben de kırar mıyım acaba bir şeyler

Son düzenleme:
Marix hocmaızın bahsettiği gibi. Sizin üst kısım 280 desteklediği için radyatör yeterince önde oluyor. Tabi siz buna rağmen dikkatli olmazsanız bir çok yere zarar verme ihtimaliniz olur. BU arada Arctic alanında en iyi soğutuculardan biridir. Ayrıca size attığım fotoğraflar birebir aynı kasaya istediğiniz sıvı soğutmayı takanların fotoğrafları. O nedenle bu kadar emin konuşabiliyorum. İnventus sadece kağıt üzerindeki teknik bilgilere muvaffaktır.

Marix hocmaızın bahsettiği gibi. Sizin üst kısım 280 desteklediği için radyatör yeterince önde oluyor. Tabi siz buna rağmen dikkatli olmazsanız bir çok yere zarar verme ihtimaliniz olur. BU arada Arctic alanında en iyi soğutuculardan biridir. Ayrıca size attığım fotoğraflar birebir aynı kasaya istediğiniz sıvı soğutmayı takanların fotoğrafları. O nedenle bu kadar emin konuşabiliyorum. İnventus sadece kağıt üzerindeki teknik bilgilere muvaffaktır.

Anladım hocam teşekkürler cevap için onun dışında bilginiz varsa Thermaltake frost commander 140 hava soğutması da aklımdaydı 2000TL baya iyi olduğu söyleniyor hava soğutmaya göre illa şart mıdır sizce bir sıvı soğutma bu işlemciye

Yeni konular

Geri
Yukarı