Arctic Liquid Freezer ve R5 5600X performans değerleri nasıl olmalıdır?

BerkayBilgin1

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, masaüstü bilgisayarımda AMD Ryzen 5 5600X işlemcisini kullanıyorum. İşlemcinin stok soğutucusu malumunuz çok sıcak çalıştırıyordu ben de başlıktaki markayı taktım fakat ilk kez montaj yaptığım için sıcaklık değerlerinde bir sorun var mı onu soracaktım. Bana normal geldi ama bilemiyorum. Red Dead Redemption 2 için 1 saatlik sıcaklık değerleri ve oyunun ayarları aşağıdadır.

Dosya Ekleri

• resim.jpg
    353,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 1.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 3.jpg
    166,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 4.jpg
    177,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 5.jpg
    167,9 KB · Görüntüleme: 48
Gayet iyi gözüküyor. Ama tam doğru sonuçları elde etmek için böyle anlık değerler değil de min-max-ortalama şeklindeki değerler daha iyi fikir verir. HWinfo programını indirin ve arkada açık bırakın. 1 saat oyuna girin ve sonunda min-max-ortalama değerlerini inceleyin bakalım en çok kaça çıkmış ortalama kaç derecede çalışmış.

ben aksiyon sahneleri dahil 60'a çıktığını görmedim çıktıysa bile 1-2 saniye olabilir belki.

Gayet güzel, Liquid Freezer II modelleri başarılıdır soğutma konusunda. Bir de stres testinde test etsen hiç fena olmaz. AIDA64 veya Prime95 testinde 15 dakika kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…