Yaratır. Ama geneli memnun kullanıcıların.Bu hep önerilmiyor muydu ya, hiç konusunu açma gereği duymadan aldım geçenlerde. Daha sürmedim, bahsettiğin olay masaüstünde pek sorun yaratır mı?
Bu hep önerilmiyor muydu ya, hiç konusunu açma gereği duymadan aldım geçenlerde. Daha sürmedim, bahsettiğin olay masaüstünde pek sorun yaratır mı?
MX-6 alabilirimHayır, yapmıyor.
Thermal Grizzly Kryonaut, Thermal Grizzly Hydronaut ve Pullsar Ice ve stoka gelirse Thermalright TFX düşünebilirsin.
Macunu önceden almıştım zaten. Öneri için sağ ol yine de.Hocam masaüstü iseniz Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsiniz termal macunların en kaliteli markası.
hocam ince ve taşmayacak şekilde sürdünüz değil mi ?@Guthwine , fazla sürmezsiniz hiçbir sorun olmaz. Kendim ve çevremde birçok kullanan var ve herhangi bir sorun yaşamadılar. Şirkette bile kullanıyoruz.
hocam masaüstü için değil miydi Thermal grizzly pumpout yapar diye çok korkuyorum.![]()
Thermal Grizzly Hydronaut TG-H-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Hydronaut TG-H-001-RS 1 gr Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermal Grizzly Hydronaut TG-H-001-RS 1 gr Termal Macun özelliklerini incele, 241,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yapmaz.hocam ince ve taşmayacak şekilde sürdünüz değil mi ?
hocam masaüstü için değil miydi Thermal grizzly pumpout yapar diye çok korkuyorum.
Daha sürmedim hocam. Kasayı komple temizlerken macunu da yenilemeyi düşünüyorum. O da sınavdan sonra olur ancak.hocam ince ve taşmayacak şekilde sürdünüz değil mi ?
Yapmaz.hocam ince ve taşmayacak şekilde sürdünüz değil mi ?
hocam masaüstü için değil miydi Thermal grizzly pumpout yapar diye çok korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.