Diğer Arctic MX-6 termal macun 278TL

@Monious Victoria
Kod ilk alışverişte geçerli. Kod bende kullanılmıyor. MX6 yerine başka bir macun alsan gene bu kod geçerli. Neyi anlamak istemiyorsun?
Yeni hesap açarak basit bir şekilde kodu kullanabilirsin. Telefon numaranı defalarca kez kullanabiliyorsun. Senin satın almanı engelleyen faktörler ürünün şu anda düşük fiyatlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

@Monious Victoria
Laf anlatmak ile uğraşmayacağım. O kod bu ürüne özel değil. Bu kod ile diğer macunlarda diğer sitelere göre ucuz oluyor. Gene MX6 almanın bir mantığı kalmıyor.

Ne yaparsan yap o macun laptop içerisinde dayanmaz. Bunun için ne viskozitesi yeter, ne ağırlığı, ne de bunun için üretildi. Merak etme notebooklarda 4 farklı macun (X25, MX6, tg Kryonaut, tg-7) denedim ama en iyisinin ömrü 2-3 ay. Notebook ve GPU için PTM 7950'den başka bir alternatif yok. Eğer işe yaradığını sanıyorsan, emin ol sadece sanıyorsun 👍

Hocam kendi kullanıdığım şey mi inananayım sizemi şu anki laptopta kullanıyorum 7 ay oldu hala aynı. Ondan önce G752vs modelinde kullanıyordum onda da aynıydı. Eğer bu kadar iyi performans verecekse ben sanmaya devam edebilirim sıkıntı yok :D

Mx6 macunu ilk defa kullandım. Kıvamı yoğun geldi baya bir ve içinden spatula çıkmaması kötü oldu. Fakat performans olarak çok etkili oldu. Mx4 mu mx 6 mi sorusunun cevabı hangisi ucuzsa bence. Aralarında bariz bir fark göremedim henüz. Fiyat farkı çoksa Mx4 alınır ama 10-20 TL fazla ise mx6 daha iyi olacaktır

MX-6 4 gr mı yoksa MX-4 8 gr mı? Arasında ciddi değerler var mı şu anlık MX-4 kullanıyorum çünkü.

Arctic MX6'nın %20 daha performanslı olduğunu iddia ediyor. Ben testlerde 2 derece fark gördüm ama kalıcılık konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu macun MX4'e kıyasla fazla yoğun.

Mümkün olduğu kadar iyi bir termal macun almak istiyorum laptop için sizce bu alınır mı? Çok daha iyileri var mıdır?
MX 6 var olan en üst kalite termal macunlardan biri, bundan daha iyisi anca sıvı metal olur ki onlarda kronik iletkenlik problemi var. Yapıştırın gitsin.

MX 6 var olan en üst kalite termal macunlardan biri, bundan daha iyisi anca sıvı metal olur ki onlarda kronik iletkenlik problemi var. Yapıştırın gitsin.
MX4 varken de önermezdik pumpout ve sahte vakalarından dolayı. Frost X25 ve STC8 varken alınmaz.
@Elif Nisa meslek olarak beğenmedim spamlamayı benimsedin galiba :)

Yeni konular

Geri
Yukarı