Arctis 1 Wireless 998TL!

Daha nice kablolu, kablosuz kulaklıklar varken alınmaz, ha şöyle ha böyle, fiyatlandırma konusun da 550-600 TL olsaydı, o bütçenin kulaklığı olabilirdi.
 
Evet haklısın o kulaklık Fury X gibi fason bir kulaklığın bile yanına yaklaşamaz. Kötü kulaklık demiyorum ama kesinlikle Kablosuz olsa bile ederi 600 anca.
Bence kablosuz modelinin ederi 600-800 TL. Ergonomi açısından gerçekten çok iyi bir seri.
Evet haklısın o kulaklık Fury X gibi fason bir kulaklığın bile yanına yaklaşamaz
O anlamda söylememiştim ama her neyse, biraz fazla gömdünüz.
 
İşte sadece rahatlığı ve markası var. Onun haricinde ses ve bass kalitesi gerçekten fiyatının çok çok altında.
Hocam çok çok altında değil, sadece altında, adı SS diye çok fazla gömmeye gerek olmadığını düşünüyorum, sadece rahatlık dediğiniz şey bence ses kalitesinden önde oluyor önemlilik açısından bazı durumlarda. Ederinin 600-800 lira olduğu söylenebilir ama o kadar da gömmeye gerek yok, Arctis serisi bir kulaklık kullandınız mı daha önce?
 
Hocam çok çok altında değil, sadece altında, adı SS diye çok fazla gömmeye gerek olmadığını düşünüyorum, sadece rahatlık dediğiniz şey bence ses kalitesinden önde oluyor bazı durumlarda. Ederinin 600-800 lira olduğu söylenebilir ama o kadar da gömmeye gerek yok, Arctis serisi bir kulaklık kullandınız mı daha önce?
Arctis 3'ü kullandım daha önce. Zaten rahatlığına lafım yok. Ama sırf rahatlık için o para verilmez. Dediğiniz fiyat aralığında olsa belki ergonomisinden dolayı alınabilirdi.
 
Arctis 3'ü kullandım daha önce. Zaten rahatlığına lafım yok. Ama sırf rahatlık için o para verilmez. Dediğiniz fiyat aralığında olsa belki ergonomisinden dolayı alınabilirdi.
Dediğim fiyat aralığındaki başarısından bahsediyorum en başından beri zaten. Şuan ki fiyatı çok fazla zaten özellikleri için.
 

Geri
Yukarı