Arctis 3 bilgisayarda az ses sorunu

Patien

Hectopat
Arctis 3 2019 kulaklığım var. Bilgisayarda 1 aydır kullanıyorum hiç telefondan kullanmadım daha önce ve biraz önce telefonda kullandım. Gerçekten bilgisayarın aksine 3 kat daha fazla ses geliyor basslar falan resmen kulaklık titriyor o kadar iyiydi. Fakat bilgisayar da bu verimi alamıyorum. Anakartım A68-HM. Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 3 2019 kulaklığım var. Bilgisayarda 1 aydır kullanıyorum hiç telefondan kullanmadım daha önce ve biraz önce telefonda kullandım. Gerçekten bilgisayarın aksine 3 kat daha fazla ses geliyor basslar falan resmen kulaklık titriyor o kadar iyiydi. Fakat bilgisayar da bu verimi alamıyorum. Anakartım A68-HM. Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Arctis 3 2019 Edition kullanıyorum ilk etapta kulaklıktan az ses geliyordu fakat Realtek'te ön hoporlör çıkışının seçili oldugunu fark ettim kulaklığa çevirdim ve bir de kayıttan yürütme aygıtlarına girdiginizde oradan ismini şu anda hatırlayamadım gürültü tutmaydı sanırım onu işaretleyin bir de öyle deneyin ses yükselicektir ;)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı