Arctis 3 SS Engine, Realtek İle Çakışıyor

Çakıştığını nasıl anlıyorsunuz acaba bende aynı kulaklığı kullanıyorum ancak bana da bir garip geldi kulaklık rahatlık açısından çok iyi ancak ses tarafında gerçekten az ses alıyorum ve 7.1'i açtığımda fark hissedemiyorum. Çakışmadan kasıt bu mudur yoksa başka bir şey mi?

Çakıştığını nasıl anlıyorsunuz acaba bende aynı kulaklığı kullanıyorum ancak bana da bir garip geldi kulaklık rahatlık açısından çok iyi ancak ses tarafında gerçekten az ses alıyorum ve 7.1'i açtığımda fark hissedemiyorum. Çakışmadan kasıt bu mudur yoksa başka bir şey mi?
Tam olarak da o.

Yukarıda yazmışsınız ancak, tam olarak anlamadım kulaklık dışında ki aygıtları devre dışı mı bırakmam lazım?
Şuradaki ses girişleri ve çıkışları altındaki hoparlör mikrofon+SSE3'leri devredışı bırak sonra alt sekmedeki realtek high definition audioyu devre dışı bırak sana yeniden başlatılması lazım diyecek. Sonra yeniden başlatıp tekrar aktif ettiğinde çakışma önleniyor tekrarında sorun olmuyor. En azından ben birkaç kere format atıp hep bu şekilde çözdüm.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 56
Ben mouse kasma sorununu SSaudioSvc32 bit olan işlemi sonladırarak çözdüm. Programın devreye girmesi içinde realtek devre dışı bırakmak filan gerekmiyor. Hizmetlerden "services.msc" windows ses hizmetini yeniden başlat yaptığında programın ayarlarına geçiyor. Oradan istediğin gibi ayarlayabilirsin. Steelseries keşke düzgün bir yazılım desteği verebilseydi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı