Arctis 7+ Wireless çekim alanı çok dar

zeuswishing

Decapat
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
544
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arctis 7+ yeni aldım. Anakartımda Type-C girişi olmadığı için kutunun içinde çıkan USB-A kablosunu takıp Wireless özelliği kullanıyorum. Wireless 2 yan odaya geçince cızırtı yapmaya ve kopukluk yapmaya başlıyor. Bu kadar kısa mesafede bu sorun normal mi? Açıkçası çok şaşırdım.
 
Kablosuz kulaklıkar ve mause klavye gibi ekipmanların çekim alanı genelde o odanın içerisinde açık alanda ise 10m civarıdır normal bir durum sıkıntı yok yani.
 
Arctis 7+ yeni aldım. Anakartımda Type-C girişi olmadığı için kutunun içinde çıkan USB-a kablosunu takıp Wireless özelliği kullanıyorum. Wireless 2 yan odaya geçince cızırtı yapmaya ve kopukluk yapmaya başlıyor. Bu kadar kısa mesafede bu sorun normal mi? Açıkçası çok şaşırdım.

Aynı ürünü kullanıyorum 15 metrede dahi problem çıkmıyor ama şöyle bir durum olduguna inanıyorum şahsen duvar kalınlıkları örnek mutfaga kulaklıkla gittigimde bir problem çıkmıyor 15 metre vardır banyo WC gibi yerlere girdigimde dediginiz kopma cızırtı geliyor kulaklıgı resetlemeyi deneyebilirsiniz bu arada.
 
Böyle bir sorun hiç karşılaştınız mı veya gördünüz mü? Böyle bir sorun var mı acaba?
 
Son düzenleme:
Direkt yan odadan çekmiyorsa sıkıntı olabilir veya arkadaşların dediği gibi diğer sinyaller çekim gücünü azaltıyor, ben bu kulaklığı kullanmıyorum fakat wireless fury x kullanıyorum, kısmen büyük bir ev olmasına rağmen evin diğer ucuna gittiğimde dahi ses hala geliyor, kısacası bence 10 metrenin altında bir mesafede çekmiyorsa teknik servisle görüşüp bilgi alın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı