Arctis 9X/7P+ vs G733/G535

Bütçe
5000

Kaganzi

Decapat
Daha fazla  
Arctis 5 2019 model kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışına girdim. Bütçem 5000 TL'ye kadar. Biraz araştırma yaptım ve bu dört farklı kulaklık arasında kaldım. epey.com

7P+ vs 9X
9X batarya ömrü dışında daha mantıklı duruyor ekstradan bluetooth özelliği var.
G733 vs G535
İkisinin de konforu yerinde diyorlar ve mikrofon dışında G535 daha iyi gibi.
9X vs G535
Benim genel tercihim 9X yönünde. Kronik sıkıntılar vs. var mı diye pek araştırmadım.

9X'i sanirim PC'de kullanmak icin ayri bir aparat almak gerekiyor, sitesinde kablosuz adaptor alicisi satin almaya yonlendiriyor bilgisayar sekmesi altinda.

G535 closed-back olmasina ragmen akustik olarak fazla acik bir kulaklik, dolayisiyla ses izolasyonu ve ses sizdirma performansi kotu. Ve tabii bass konusu da bundan dolayi zayif tarafa gidiyor. Tabii aciklik arttigi icin ses sahnesi olumlu etkileniyor, bu da acikligin fazla olmasinin bir artisi.

G733/G535 ikilisinden benim secimim G733 olurdu.

9X'i sanirim PC'de kullanmak icin ayri bir aparat almak gerekiyor, sitesinde kablosuz adaptor alicisi satin almaya yonlendiriyor bilgisayar sekmesi altinda.

G535 closed-back olmasina ragmen akustik olarak fazla acik bir kulaklik, dolayisiyla ses izolasyonu ve ses sizdirma performansi kotu. Ve tabii bass konusu da bundan dolayi zayif tarafa gidiyor. Tabii aciklik arttigi icin ses sahnesi olumlu etkileniyor, bu da acikligin fazla olmasinin bir artisi.

G733/G535 ikilisinden benim secimim G733 olurdu.
Evet, Xbox adaptörü gerekiyormuş. O da 1000 TL'den başlıyor. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka kulaklıklar var mı?

Evet, Xbox adaptörü gerekiyormuş. O da 1000 TL'den başlıyor. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka kulaklıklar var mı?
Hocam biraz kaba bir tasarimi var ve agir, ancak sorun etmezsen Logitech G935 var. Veya klasiklesmis ve nispeten daha hafif bir model istersen G PRO X Wireless var. Razer kanadinda ise Kraken V3 Pro onerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı