Elektronik Arctis MX6 199 TL

Elimde 4gr MX4 var. 2kere kullandim daha var. Almama gerek var mi?

Elimde 4gr MX4 var. 2kere kullandim daha var. Almama gerek var mi?

3 5 derece fark ediyor ona sen karar ver ama ben şahsen al derim kenarda dursun ikisini birlikte bitirmek yıllar sürer zaten. Bütçe sıkıntısı yoksa iyisi her zaman daha iyi. Ve termal macunlar cidden hızlı zamlanıyor daha 1 hafta olmadı MX4 200 tldi şimdi 250 olmuş bir anda.

Elimde 4gr MX4 var. 2 kere kullandım ve daha var. Almama gerek var mı?

Elinizde MX4 var ise almaya değeceğini düşünmüyorum, alıp MX4 bitesiye MX6'yı düzgün saklarım diyorsanız alınır. Yoksa açıldıktan sonra ya da açılmadan şırınganın içerisinde kuruyabiliyorlar ya da farklı başkalaşım geçirebiliyorlar.

Kod Pazarama'da ilk kez alışveriş yapacaklar için geçerli bu arada onu da belirteyim.

Elinizde MX4 var ise almaya değeceğini düşünmüyorum, alıp MX4 bitesiye MX6'yı düzgün saklarım diyorsanız alınır. Yoksa açıldıktan sonra ya da açılmadan şırınganın içerisinde kuruyabiliyorlar ya da farklı başkalaşım geçirebiliyorlar.

Kod Pazarama'da ilk kez alışveriş yapacaklar için geçerli bu arada onu da belirteyim.

Evet ilk sipariş onu unutmuşum eklerim. Dediğin gibi almaya ekstra gerek yok ama bitirir kullanır macunlar hızlı zamlanıyor yıllarca kullanır kafası rahat olur.

Bu indirimden cok kupona benziyor hocam. Onun da konusu vardi zaten.

Kod dedim bende zaten indirim demedim. Kupon kodu. Ve konusu olsa da görmeyenler oluyor gördüğün gibi. Görenlerin de termal macun aratacağını çok düşünmüyorum.

Pazarama'da ilk siparişe özel merhaba 150 kodu ile Arctis MX6 termal macununu 349 TL yerine 199 TL'ye alabilirsiniz ben az önce sipariş ettim MX4'ten bile ucuz fiyata geliyor.

Hocam daha önce kendim terml macun almadım o yüzden bilmiyorum 4 grlık olanı alsam kaç kere kullanabilirim bunu bir de açtıktan sonra kuruma vs yapar mı?
Bir de link paylaşırsanız sevinirim sonreyoneticaret diye bir satıcı var sadedce o satıyor bu satıcıyada güvenilir mi bilemedim makyaj çantası falan satıyor macundan sonra.

Hocam daha önce kendim terml macun almadım o yüzden bilmiyorum 4 grlık olanı alsam kaç kere kullanabilirim bunu bir de açtıktan sonra kuruma vs yapar mı?
Bir de link paylaşırsanız sevinirim sonreyoneticaret diye bir satıcı var sadedce o satıyor bu satıcıyada güvenilir mi bilemedim makyaj çantası falan satıyor macundan sonra.

O satıcıdan aldım bende başka görmedim. Kuruma vs illa oluyor açtıktan sonra ama çok da değil en düşük süreyi vereyim 6 ayda bir değişsen 1.5 yıl en az götürür.

Teknobiyotik kargo işini çözemediği sürece istediği kadar indirim yapsın.

• Kolaygelsin kargo 144,80 ₺
  • Yurtiçi Kargo 123,80 ₺

Şu kargo fiyatları ile insanın aklı ile oynuyorlar.

Teknobiyotik değil reis.

O satıcıdan aldım bende başka görmedim. Kuruma vs illa oluyor açtıktan sonra ama çok da değil en düşük süreyi vereyim 6 ayda bir değişsen 1.5 yıl en az götürür.

Teknobiyotik değil reis.

Pazarama hocam 8 gramlık almak mantıklı mı? Arada 75 TL falan fark olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı