Arctis Nova Pro X kablolu oyuncu kulaklığı alınır mı?

AfRu

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda SteelSeries Arctis Nova Pro X Kablolu versiyonu Trendyol'da 5999TL, kulaklığı deneyimlemiş arkadaşlar fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Bu fiyata bu kulaklık alınır mı? Xbox dahil bütün sistemlerde kullanılabildiği ve fiyatı PC versiyonundan 1000TL daha düşük olduğu için bu versiyonu almayı düşünüyorum.

Bu fiyat bandında veya daha yakın bir fiyatta önerebileceğiniz kablolu, ses kalitesi çok iyi olan ve mekanik/kronik sorunsuz bir model varsa bilmek isterim. Kulaklığı genel olarak bilgisayar üzerinde oyun oynarken ve müzik dinlerken kullanacağım, o yüzden çevresel ses oluşturma konusunda iyi bir kulaklık olması büyük bir artı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Daha geçen bir tanıdığıma hediye ettim ikimiz de çok memnun kaldık. Oyunda da müzikte de başarılı. Mikrofonu da sesi çok temiz iletiyor.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, kulaklığı sipariş ettim bekliyorum. Gelince aynı konu başlığında kulaklık hakkında yorumlarımı yazacağım, bu modelle ilgili internette İngilizce bile gerçekten az geri dönüt var.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, kulaklığı sipariş ettim bekliyorum. Gelince aynı konu başlığında kulaklık hakkında yorumlarımı yazacağım, bu modelle ilgili internette İngilizce bile gerçekten az geri dönüt var.

Son durum nedir kulaklığınız geldi mi geldiyse test etme şansınız oldu mu?

Son durum nedir kulaklığınız geldi mi geldiyse test etme şansınız oldu mu?
Kulaklık dün öğlen elime ulaştı, ilk başta ses kalitesi berbat sanıp saatlerce ekolayzer ayarı yapmaya çalıştım, sonrasında kulaklıktan DAC'a bağlanan 3.5mm Jak'ın yuvasına tam oturmadığını fark ettim, cımbızla yuvayı düzeltip tam takıp denedim. Ses kalitesi gerçekten çok iyi, detay seviyesi inanılmaz. Oyunlarda seslerin geldiği pozisyonları (örneğin tank seslerinin tam konumunu, bombaların düştüğü zeminin tam yerini) duvarların ötesinden çok yüksek doğrulukla tayin edebildim. Ses doğruluğu gayet iyi, seste hiçbir bozulma (total harmonic distortion) tespit etmedim. Ekolayzer ayarları gayet iyi, hem DAC üzerinden hem Sonar yazılımı üzerinden güzel ayar çekmek mümkün, Sonar üstünde yüz küsür preset ayar mevcut.

Mekanik olarak malzeme kalitesi gayet iyi, yükseklik ayarı yapılan kısımda kullanılan plastiğin kalitesi gayet tatmin edici. Eski Arctis modelinde kulaklıkların dönmesini sağlayan ve çabuk çatlayan zayıf menteşe noktaları güçlendirilmiş, kırılma olasılığı normal kullanımda hiç kalmamış gibi bir şey. Kafa bandının üstünde kalan çerçeve metal gayet sağlam.

Trendyol üzerinden satın aldım, 5999TL'ye denk geldi. Bana gelen ürün 2022'nin 6. ayında üretilen ilk modellerden, kutunun içinde first edition kartıyla birlikte geldi. Herhalde Xbox kulaklığı olduğu için 2.5 yıldır neredeyse hiç satılmamış, fiyatı da o yüzden çok iyi. Fiyatı yine yüksek ama bu fiyata gerçekten çok iyi kulaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı