Arctis Pro Wireless stok durumu

Yaqiz

Decapat
Katılım
19 Şubat 2021
Mesajlar
349
Arkadaşlar selam. Arctis Pro Wireless almayı düşünüyorum gamedac değil ancak şöyle ki stok bitti bitecek. Beyaz hiçbir yerde yok olsa da 5 bin TL. Siyah ise 2-3 tane var o da 4200 TL. Stok yenilenir mi? Yenilenirse fiyat düşer mi? Tahminen ne zaman yenilenir? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
 
Doğru diyorsun kardeşim ama şuan bende Arctis 5 mevcut. Arctis 9’un özellikleri bana ters kalıyor alacak olsam 400 tl az verir Arctis 7 alırım 2019 Edition. Dediğim gibi bana pro lazım.:)
 
Stok gelmeyebilir. Ben Arctis 9 bakarken Pro Wireless 3.700 liraydı. İmkan varsa yurt dışından akraba ile getirin bence.
 
Daha yeni Nintendo Switch ve Airpods getirttim. Arctis’i bırak Almanya’dan gelme temiz dayak yerim.

Edit: Stok gelir nasıl gelmez :). Gelmese bile yenisini çıkarıp sonra stoğu getirirler. Fiyatına bakma parası olmayan kadar parası olan var peynir ekmek gibi gidiyor hocam. Ne kadardır biriktiriyorum ona sen bir bilsen.
 
3200 TL idi stoğu varken de. O cihazın ederi 2000 TL en fazla. Stok gelse de almayın.
Ya doğru söylüyorsun da bana rahat kulaklık lazım hocam. HyperX falan ne kadar kaliteli olursa olsun konfor da çok önemli. Bütün cihazlarım Steelseries olunca gidip kulaklığı Sennheiser, HyperX veya bilmem başka marka almaya kalksam çok kötü oluyor.
 

Geri
Yukarı