E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 30 Ocak 2023 #11 Kartın üzerinde reset tuşu vardir ona bas
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ocak 2023 #12 E1Rhan dedi: Kartın üzerinde reset tuşu vardir ona bas. Genişletmek için tıkla... Hocam o tuş Arduino'nun içindeki kodu tekrardan çalıştırmayı sağlar.
E1Rhan dedi: Kartın üzerinde reset tuşu vardir ona bas. Genişletmek için tıkla... Hocam o tuş Arduino'nun içindeki kodu tekrardan çalıştırmayı sağlar.
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #13 FortmanForever dedi: Hiç hatırlamıyorum. Sen bir proje yapmayı dene sorun çıkarsa yazarsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır mesela bir kütüphane yükledikten sonra nasıl silebilirim ya da devre dışı bırakabilirim?
FortmanForever dedi: Hiç hatırlamıyorum. Sen bir proje yapmayı dene sorun çıkarsa yazarsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır mesela bir kütüphane yükledikten sonra nasıl silebilirim ya da devre dışı bırakabilirim?
Neko-chan Megapat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #14 Komple sıfırlamana gerek yok, yeni proje yazınca üstüne yazılır. Çok isterseniz boş bir Void setup ve Void loop yazdırırsınız.
Komple sıfırlamana gerek yok, yeni proje yazınca üstüne yazılır. Çok isterseniz boş bir Void setup ve Void loop yazdırırsınız.
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #15 FortmanForever dedi: Hiç hatırlamıyorum. Sen bir proje yapmayı dene sorun çıkarsa yazarsın. Genişletmek için tıkla... Şu an LCD ekran I2C üstüne yazı azdırmaya çalışıyorum da olmadı Liquidcrystal çalışmıyor :/
FortmanForever dedi: Hiç hatırlamıyorum. Sen bir proje yapmayı dene sorun çıkarsa yazarsın. Genişletmek için tıkla... Şu an LCD ekran I2C üstüne yazı azdırmaya çalışıyorum da olmadı Liquidcrystal çalışmıyor :/