Ürünün aynısını yollamazlar ise tüketici mahkemesine başvuracağınızı söyleyin. Haklarınızı araştırıp üstlerine giderseniz en son pes edeceklerdir.
Kendisiyle veya muadiliyle değiştirmek zorundalar.
Arkadaşlar bana verdikleri cevap.
Bu durumda eğer alalı çok bir zaman geçmediyse para iadesi isteyebilirsin. Ama çok zaman geçtiyse sıfırını alamayacak kadar zam gelmiş olabilir, sonuçta faturada kaç lira yazıyorsa o kadar iade yapıyorlar.
Usta selam durum nedir aynı olay benim basimada geldi de başka hangi model ile degisim yapiyorlar ya da para verip o fareyi mi aldin?
Yani ürünün şuanki fiyatını iade olarak aldın hepsiburadadan da aynisini aldın ?Dostum Hepsiburada'ya iletmiştim onlarda iade demişti e-Devlet'ten tüketici haklarına Hepsiburada'yı şikayet ettim ertesi gün aradılar ve fiyat farkını kupon olarak tanımlayıp para iadesi yaptılar aynı ürün için(başka ürün için olmuyor) aslında değişim yaptılar.
üstünü kupon olarak verdilerYani ürünün şuanki fiyatını iade olarak aldın hepsiburadadan da aynisini aldın ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.