Arena teknik servisi Razer Viper Mini'nin üst modeliyle değişim için para istiyor

• Konuyu başlatan tr3ty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 786

tr3ty

Hectopat
Daha fazla  
Arena teknik servise Viper Mini gönderdim stok yok dedi ve değişim yapmadılar, muadil istedim muadil yok dediler ve üst model gibi DeathAdder v2X'i 20 dolar + KDV ile satmaya çalışıyorlar bana ne yapmalıyım?

Ürünün aynısını yollamazlar ise tüketici mahkemesine başvuracağınızı söyleyin. Haklarınızı araştırıp üstlerine giderseniz en son pes edeceklerdir.

Kendisiyle veya muadiliyle değiştirmek zorundalar.

1678213271063.png

Hocam bana para ile teklif ettikleri maile cevap olarak bunu yazdım.

yanlşıslıkla mudail yazmışım😄

1678259157836.png

Arkadaşlar bana verdikleri cevap.

Son düzenleme:
Bu durumda eğer alalı çok bir zaman geçmediyse para iadesi isteyebilirsin. Ama çok zaman geçtiyse sıfırını alamayacak kadar zam gelmiş olabilir, sonuçta faturada kaç lira yazıyorsa o kadar iade yapıyorlar.

Aradan bir yıl geçti ve fiyatı 300-400 zamlandı ve son çareyi Hepsiburada'ya başvurmakta buldum.

Usta selam durum nedir aynı olay benim basimada geldi de başka hangi model ile degisim yapiyorlar ya da para verip o fareyi mi aldin?

Dostum Hepsiburada'ya iletmiştim onlarda iade demişti e-Devlet'ten tüketici haklarına Hepsiburada'yı şikayet ettim ertesi gün aradılar ve fiyat farkını kupon olarak tanımlayıp para iadesi yaptılar aynı ürün için(başka ürün için olmuyor) aslında değişim yaptılar.

Dostum Hepsiburada'ya iletmiştim onlarda iade demişti e-Devlet'ten tüketici haklarına Hepsiburada'yı şikayet ettim ertesi gün aradılar ve fiyat farkını kupon olarak tanımlayıp para iadesi yaptılar aynı ürün için(başka ürün için olmuyor) aslında değişim yaptılar.
Yani ürünün şuanki fiyatını iade olarak aldın hepsiburadadan da aynisini aldın ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı