Kaliteli olması tercihim ancak 2800 - 1000 ₺ arası olabilirBütçeniz nedir?
Doğru. Ancak o kadar bütçe malesef yokBütçe varsa kesinlikle Corsair.
USB Header bağlantılı sıvı soğutmaları ile sıvı soğutmayı anakart ile değil iCUE yazılımı ile detaylı kontrol edebilirsin.
Ayrıca RGB programlama konusunda Corsair ürünleri diğer ürünlere göre çok çok üst seviyede.
Kasadaki fanları'da daha sonra Corsair ile güncelleyip güzel bir RGB programlama yapabilirsiniz.
Corsair'de her 1 LED için ayrı programlama bile yapabilirsiniz.
NZXT ve Thermaltake modellerinde de aynı durum geçerli ama fiyat olarak onlar biraz daha fazla.
H115i Sıvı Soğutmayı aldım. Ancak bu sefer de kasaya uymadı. Zaten tahmin ediyodum kasayı da değiştirmenin zamanı gelmiştiee bütçe 2800 demişsiniz
mesela
Corsair iCUE H115i Elite Capellix CW-9060047-WW 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H115i Elite Capellix CW-9060047-WW 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H115i Elite Capellix CW-9060047-WW 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 19.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair H100i PRO RGB CW-9060033-WW Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair H100i PRO RGB CW-9060033-WW Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Çok teşekkür ederim dostum. Sayende gerçekten güzel bir sıvı soğutma almış oldum. Ancak bu ay biraz fazla açıldık malum.. Daha uygun fiyatlı bir kasa arayışındayımBütçe varsa güzel bir fan seti olan ve eğer yer varsa masada yada odada 2 odalı olan kasalardan öneririm şahsen.
Kasa biraz demirbaş o yüzden hep söylerim kasa alırken alabileceğinizin en iyisini alıp yıllarca kullanın. Mesela benim Air540 kasam 3 sistem gördü
Bu arada hayırlı olsun çok doğru bir tercih olmuş sıvı soğutma konusunda.