Elimde ASUS B450-E Gaming anakart ve MSI MAG FORGE 100R kasa var. Bu kasanın ARGB kartının ucu anakarttaki porta girmiyor. Biraz zorlayıp denedim yine olmadı. Sizce nedendir?
Zaten 3 tane pin var mecbur tek şekilde girecek ama o şekilde de fazla zorlamak istemedim.A-RGB portunda farkettiyseniz bir tane port kapalı tutulmuş, buna dikkat ederek takmaya çalışın. RGB portuna takmaya çalışmayın, pinler zarar görebilir.
Pinleri denk getirdiyseniz biraz kuvvet uygulayabilirsiniz. İlk defa takılacakları için zorlamak gerekebilir, fanların kulakçıklarında olduğu gibi.Zaten 3 tane pin var mecbur tek şekilde girecek ama o şekilde de fazla zorlamak istemedim.
Pinleri denk getirdiyseniz biraz kuvvet uygulayabilirsiniz. İlk defa takılacakları için zorlamak gerekebilir, fanların kulakçıklarında olduğu gibi.
Takmaya çalıştığın kablonun fotoğrafını atar mısın?
Üstteki oklar da karşı karşıya geliyor zaten. Ben de anlamadım ki. Kasanın ARGB kontrolcüsüne takılıyor hem fan hem de bu attığım ama hiçbiri anakarttakine girmiyor.Kablo uyumlu girmesi gerekiyor, ortadaki boşluğu doğru yere hizaladığınıza emin misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.