Arızalı ekran kartı satılır mı?

Pysi Developer

Hectopat
Yer
Kocaeli/Gebze
Merhabalar. Arızalı GT 740 ekran kartım var. Bir sorum olacak. Arızalı ekran kartı satılır mı? Satılırsa da şu anki bahsettiğim ekran kartı ne kadara satılır? Ben şahsen satılacağını düşünmüyorum, sizlere sormak istedim.

Ekran kartımın arızası fan dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Şimdiden konuyla ilgilenenlere teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Arızalı GT 740 ekran kartım var. Bir sorum olacak. Arızalı ekran kartı satılır mı? Satılırsa da şu anki bahsettiğim ekran kartı ne kadara satılır? Ben şahsen satılacağını düşünmüyorum, sizlere sormak istedim.

Ekran kartımın arızası fan dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Şimdiden konuyla ilgilenenlere teşekkür ederim.

Sorunu tam nedir bilmek lazım fakat çip veya bellek arızalı bir GT740 150 TL fiyattan fazlası etmez.

Satılıyor da isterseniz Technopat'a da gönderebilirsiniz. Videosunu yapıyorlardı sanırım. @Recep Baltaş.

Ben R9 270X kartımı satarken arızasını söyledim adama özellikle söyledim satarken arızasını öyle sattım sende arızasını yaz ve uçuk bir fiyat verme agustos sonunda 450TL'ye satmıştım kartı.

Ekran kartını fırınlamayı dener misin? Belki düzelir öyle satarsın.

Ekran kartını fırınlamayı dener misin?
Çok etkili bir yöntem yalnız. R7 370 ekran kartımı 2-3 kez fırınladım hâlâ kullanıyorum, 7-8 sene önce falan alınan bir kart.

Aslını söylemek gerekirse bu ekran kartını ben 2.el olarak alıp dolandırılmıştım.Öyle elimde kaldı yani gene de denerim,tavsiyen için saol.
Ben R9 270X kartımı satarken arızasını söyledim adama özellikle söyledim satarken arızasını öyle sattım sende arızasını yaz ve uçuk bir fiyat verme agustos sonunda 450TL'ye satmıştım kartı.
Arızası tam olarak nedir bilmiyorum maalesef,nasıl öğrenebilirim? Sadece fan çalışıyor görüntü yok tek bilgim bu.
Arızalı ürünler genelde normal değerinin %40-%60 altına satılır. Sen de kartını bu şekilde satabilirsin.
Bilgisayarcılara mı satmak yoksa internetten mi satmak daha iyi olur sizce?
Ekran kartı ne tür sorunlarda fırınlamak gerekir? Bende ki bu sorun için yapmam mantıklı mıdır sizce?

Son düzenleme:
@Pysi Developer arızası hakkında konusunu açabilirsiniz. Yardımcı olurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı