Alıcı Arızalı Ekran Kartları/Anakartlar

Elimde 3 defa fırınlama yaparak kullandığım Sapphire HD 7850 1GB 256Bit ekran kartı bulunuyor. Kart en son çalışır durumdaydı lakin çok uzun sürmez görüntü vermesi. Isıl işlem görerek belki tekrar ayakta tutulabilir. Almak isterseniz iletişime geçelim.

Elimdeki parçalar şunlar:
  • ASUS A320M-K Prime Anakart (işlemci pini arızası)
  • ASUS P5KPL-AM SE (arızalı mı bilmiyorum, yüksek ihtimal arızalı)
  • ASUS P5G41T-MLX (arızalı mı bilmiyorum, olmayabilir)
  • ASUS P7H55M (arızalı ancak neyden kaynaklı bilmiyorum, görüntü vermiyor)
  • ASUS HD4350 512MB (fansız) Ekran Kartı (en son çalışıyordu)
Bilmiyorum hangisi işinize yarar, cevaplarsanız konuşuruz. Bende neden bu kadar ASUS ürün var onu da anlamış değilim ilk defa fark ediyorum bu kadar olduğunu 😄
Evet elinizde ki ürünlerin bazılarını alabilirim,
  • ASUS P5KPL-AM SE
  • ASUS P5G41T-MLX
  • ASUS P7H55M
Bu 3 anakart için akoleroski@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Ordan devam edebiliriz.
Elimde 3 defa fırınlama yaparak kullandığım Sapphire HD 7850 1GB 256Bit ekran kartı bulunuyor. Kart en son çalışır durumdaydı lakin çok uzun sürmez görüntü vermesi. Isıl işlem görerek belki tekrar ayakta tutulabilir. Almak isterseniz iletişime geçelim.
Maalesef işlem görmüş ürünleri almıyorum, teşekkürler.

Elimde Gigabyte G31 anakart var. Görüntü gelmiyor. Arızası ne bilmiyorum. Anakart üzerinde kopmuş devre elemanı ya da yanık bir bileşen yok. İlgilenir misiniz?

Elimde HD5570 var görüntüde bozukluk var.
Bir de HD8570 var R7 200 serisi olarak geçiyor driverda, fazla ısınıyor oyunlarda ara sıra siyah ekran veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı