Alıcı Arızalı Ekran Kartları/Anakartlar

Elimde Gigabyte 0GA-945PL-S3 mevcut,usb slotlarından 1 i bozuk arızası olup olmadığını anlayamadım. Sistem tümüyle eski ramde işlemcide vs sorun olabilir ama anakartta olacağını sanmıyorum.

Tüh ya anakartım bozulmuştu. Bende işe yaramaz diye çöpe atmıştım. Bilseydim size satardım.

Tam emin değilim ama anakartın B1 ve B2 slotu bozuk olabilir. Asus P5Q SE2 anakartı kaça alırsınız?

Elimde arızalı Asus H110 anakart var. Anakart açılmıyor. Ne verirsiniz alırsanız?

Dosya Ekleri

• arızalı.jpg
    241 KB · Görüntüleme: 95
Gigabyte AM2+ DDR2 anakart ve arka braketi var sağlam. Anakart çalışıyor ve herhangi bir tamir görmedi. Fiyatı 80 TL.

Gigabyte AM2+ DDR2 anakart ve arka braketi var sağlam. Anakart çalışıyor ve herhangi bir tamir görmedi. Fiyatı 80 TL.
Artık minimum AM3 soket alıyorum maalesef.
Mail adresinizde sıkıntı var galiba mesaj teslim edilemez hatası veriyor. Başka gmail hesabına gönderebiliyorum.
Mail adresinde herhangi bir problem yok, büyük ihtimal sizde bir problem var.

Artık minimum AM3 soket alıyorum maalesef.

Mail adresinde herhangi bir problem yok, büyük ihtimal sizde bir problem var.
Anakartın sitesinde AM3 soket desteklediği yazıyor.

''Gigabyte AM2+ DDR2'' anakart ve arka braketi var sağlam. Anakart çalışıyor ve herhangi bir tamir görmedi. Fiyatı 80 TL. ''
+Konu sadece Arızalı/Problemli ürünlerin alımı ile ilgili, Herhangi bir ''X Anakart Arıyorum'' gibi bir ibare bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…