Akoleroski
Kilopat
akoleroski@gmail.com birkaç fotoğraf ekleyerek mail atabilirseniz oradan devam edelim.Hocam ilgileniyorsanız elimde Msı r7 370 2gb var arızalı. anakarta takınca sisteme güç girişini engelliyor. Herkese sordum nedenini bilen yok.
akoleroski@gmail.com birkaç fotoğraf ekleyerek mail atabilirseniz oradan devam edelim.Hocam ilgileniyorsanız elimde Msı r7 370 2gb var arızalı. anakarta takınca sisteme güç girişini engelliyor. Herkese sordum nedenini bilen yok.
akoleroski@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.Merhaba ağır oyunlarda wattman hatası veren ASUS STRİX rx470 4 GB ekran kartı mevcut. Günlük normal kullanımda ve bazı oyunlarda hata vermiyor.
Arızalı değiller diye biliyorum o zaman için yeni bilgisayar aldığımdan dolayı kalmıştı bunlar.Merhaba elimde eski parçalarım var ilgilenir misiniz?
Elimde gigabyte ga-945p-s3 var. Olur mu. ?Görüntü vermeyen, bozuk görüntü veren, driver kurulmayan, mavi ekran veren ekran kartları,
Görüntü vermeyen, start almayan, Soketi kırık/ezik, BIOS ekranında kalan anakartlarınız alınır.
- Ekran kartı ve anakartlar için 50₺ - 100₺'den daha yüksek bir fiyat beklemeyin, Her ne arızası olursa olsun maksimum verilecek fiyat aralığı budur, ona göre mesaj atın lütfen.
+ GTX 400 serisi ve HD 6800 serisi altındaki kartlar alınmayacaktır.
+ Intel için LGA 775 (P45, P35) serisi altındaki kartlar alınmayacaktır.
+ AMD için AM3 soket altındaki anakartlar alınmayacaktır.
Elinizde bu tip ürünler mevcut ise akoleroski@gmail.com e-posta adresinden veya konu altına yorum yaparak bildirebilir/teklif verebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.