Merhaba ekran kartım arızalı, yüklesem sorun olur mu? Sürücüsünü silmiştim 5 ay önce mavi ekran veriyor diye işlemciden görüntü alıyordum sormak istedim yine bozulur mu?
eminmisiniz en son gpu yine arızalanmışdı açdığımda pc yi mavi ekran veriyordu
bende korkdum bozulur belki yüklemedim
gidince bakarım olmaz ise formatlarım usb ile
GPU sürücüsü olsaydı "AMD Graphics" tarzında bir şey yazardı. PCI Bus bunlardan farklı bir şey, chipset ile ilgili. Dediğim gibi ekran kartı sürücüsüyle bir alakası yok. Yine de yükleyip yüklememek sana kalmış. Ben sadece gerekli bilgiyi veriyorum burada.
GPU sürücüsü olsaydı "AMD Graphics" tarzında bir şey yazardı. PCI Bus bunlardan farklı bir şey, chipset ile ilgili. Dediğim gibi ekran kartı sürücüsüyle bir alakası yok. Yine de yükleyip yüklememek sana kalmış. Ben sadece gerekli bilgiyi veriyorum burada.
GPU sürücüsü olsaydı "AMD Graphics" tarzında bir şey yazardı. PCI bus bunlardan farklı bir şey, chipset ile ilgili. Dediğim gibi ekran kartı sürücüsüyle bir alakası yok. Yine de yükleyip yüklememek sana kalmış. Ben sadece gerekli bilgiyi veriyorum burada.
Merhaba cesaret edip yükledim bir şey olmadı driveri kursam 2 ekran kartı var zaten görüntü gider mi en son mavi ekran almıştım HDD'den SSD'ye geçtim sorun düzeldi ama driveri kurmadım.