Merhabalar, bilgisayarım mavi ekran hatası veriyordu ve Memtest yaptım sonucu aşağıda. Memtest sonucu garantiye yolladım ve garantiden sorun yok diye geri döndü RAM'ler. Şimdi RAM'leri taktım ve bırakın mavi ekranı bilgisayar açılmıyor. Garantideki elemanlar herhalde Memtest86 nedir bilmiyor. Fotoğraflar ektedir.
Ramler corsair, görevli teknik servis Boğaziçi bilgisayar. Belki benden kaynaklı hata vardır diye bir kere daha uygulayacağım testi. Çünkü kargoda sorun yok seçili, websitelerinde onarım yapılmış gibi gözüküyordu...
Konuyu güncellemek adına detaylı olarak yazıyorum, 8 GB ram kullanımına kadar aynı servise yollamadan önce olduğu gibi sıkıntı yaşamadım. 8.4 GB sonrası sağolsun mavi ekran eksik olmadı, sıra MemTest 86'da.
MemTest86'dan bildiyorum, ilk pass 400 hata ile geçti. Helal olsun garantiye...
Keşke verseydik de kurtulsaydık güncelleme getireyim konuya.
RAM'leri aldığımız yer - tanıdık bilgisayarcı büyük bir yeri var - benim yaptığım testleri yaptı ve arızalı diye garantiye yolladı. Boğaziçi Bilgisayar yine arıza yok dedi, 1 kez daha yolladı aldığımız yer, Boğaziçi Bilgisayar yine sorun yok verdi. Aldığımız yer de bunu kendi aldıkları toptancı aracılığıyla yolladı. 2 aydır bilgisayarıma dokunamıyorum. Sağol Corsair! Bir daha size 1 kuruş kazandırırsam...