Çözüldü Ark Revolved fazla yer kaplıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

astronautinocean

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran Görüntüsü (90).png

Burada yazıyor ki 60 GB kullanılabilir alan. Ama oyun 100 GB yer kaplıyor. Neden?

SSD'de 5 GB yer kaldı :(

Teşekkürler.

Peki hocam SSD'nin alanının bir gün boyunca 5 GB olması SSD'nin ömrünü kısaltır mı? Oyun inince oyunu sıkıştırıcam zaten.
SSD'niz yavaş çalışabilir, sağlıklı değil 5GB kalması. Bende bazı DLC'leri de var o oyunun ve en son bir ara baktığımda 160 GB falan kaplıyordu diskte galiba. O oyunu SSD'de tutmanızı önermem biraz alan düşmanı kendisi.

SSD'niz yavaş çalışabilir, sağlıklı değil 5GB kalması. Bende bazı DLC'leri de var o oyunun ve en son bir ara baktığımda 160 GB falan kaplıyordu diskte galiba. O oyunu SSD'de tutmanızı önermem biraz alan düşmanı kendisi.

Dostum compactor diye bir uygulama var. Ark'ı onunla sıkıştırıcam. 50GB gibi bir miktar kazanıcam SSD'de bu sayede. Sadece 1 günlüğüne SSD 5 GB kalacak.

Bu arada oyun yüklendikçe bilgisayarda yer açılıyor şu an 15GB boş alanım oldu.
Oyun yüklendikçe bilgisayarda yer açılmıyormuş.

Son düzenleme:
Dostum compactor diye bir uygulama var. Ark'ı onunla sıkıştırıcam. 50GB gibi bir miktar kazanıcam SSD'de bu sayede. Sadece 1 günlüğüne SSD 5 GB kalacak.

Bu arada oyun yüklendikçe bilgisayarda yer açılıyor şu an 15GB boş alanım oldu.

Sıkıştırmanızın oyuna bi etkisi oluyor mu peki? Yükleme ekranı vb.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı